alkohol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Teraz ponoć trochę spoważniałem. Gorsze wyczucie odległości i refleks, stąd szybsze dążenie do zwarcia. Kiedyś niezły opierdziel zebraliśmy ze szwagrem od mojej siostry za walkę po pijanemu na miecze. Lajtowo w sumie, ale i tak strasznie rozsądne to to nie było
   Teraz ponoć trochę spoważniałem. Gorsze wyczucie odległości i refleks, stąd szybsze dążenie do zwarcia. Kiedyś niezły opierdziel zebraliśmy ze szwagrem od mojej siostry za walkę po pijanemu na miecze. Lajtowo w sumie, ale i tak strasznie rozsądne to to nie było  

Napisano Ponad rok temu
Kiedyś niezły opierdziel zebraliśmy ze szwagrem od mojej siostry za walkę po pijanemu na miecze. Lajtowo w sumie, ale i tak strasznie rozsądne to to nie było
Ja znam takich co i na trzeźwo biją się jak nieźle upici :wink:
Napisano Ponad rok temu
wolniej wszystko sie toczy, nie widzisz ataków z pewnych kątów, ale mniej boli:)
Napisano Ponad rok temu
 koles sie chcial na mnie polozyc ale odrazu jakos zlapalem go za rece i w balache ktora takze nie wyszla ale mialem czas na obmyslenie co dalej zrobic pomyslalem no i koniec byl  8)  pozdrawiam
   koles sie chcial na mnie polozyc ale odrazu jakos zlapalem go za rece i w balache ktora takze nie wyszla ale mialem czas na obmyslenie co dalej zrobic pomyslalem no i koniec byl  8)  pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu
I ma niezlego kopa. Ale koordynacja troche siada.
Potraktujmy alkohol jako pewnego rodzaju znieczulenie dla slabej psychiki.

Napisano Ponad rok temu
A mówie o sytuacjach jak jest ktoś ostro nabity a nie lekko podpity.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 alkohol alkohol- Ponad rok temu 
- 
			 Seminaria krav magi Seminaria krav magi- Ponad rok temu 
- 
			 Kilka pytań niedoświadczonego Kilka pytań niedoświadczonego- Ponad rok temu 
- 
			 Ktoś zna szwedzki? Ktoś zna szwedzki?- Ponad rok temu 
- 
			 sambo w warszawie sambo w warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Wie ktos moze co trenuje GROM ? Wie ktos moze co trenuje GROM ?- Ponad rok temu 
- 
			 krav maga trening w warszawie krav maga trening w warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 o szo chosi? o szo chosi?- Ponad rok temu 
- 
			 Polscy żołnierze trenują walkę wręcz w BOSNI... Polscy żołnierze trenują walkę wręcz w BOSNI...- Ponad rok temu 
- 
			 avatar na combat avatar na combat- Ponad rok temu