S30V, tytan i piekna linia ...
Wojtek

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 nie widzi mi sie to
  nie widzi mi sie toNapisano Ponad rok temu
 szkoda tylko, że na zdjęciach katalogowych jest na ostrzu elegancki "hand rubbed satin finish" a w praktyce jest to maszynowy satin z lekką polerką końcową. Ale ogólnie jest to na pewno bardzo dobry nóż... milutki. A linia oraz szlif ostrza wskazują jednoznacznie na wojowniczy charakter  :twisted:
  szkoda tylko, że na zdjęciach katalogowych jest na ostrzu elegancki "hand rubbed satin finish" a w praktyce jest to maszynowy satin z lekką polerką końcową. Ale ogólnie jest to na pewno bardzo dobry nóż... milutki. A linia oraz szlif ostrza wskazują jednoznacznie na wojowniczy charakter  :twisted:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 !!! Gdyby nie dodatkowe wspomagania liner locka to bałbym się używać noża w obawie o moje paluszki. Wystarczy lekko klepnąć w grzbiet otwartego ostrza żeby usłyszeć jak blokada odpuszcza. Ciekawy jestem jak w innych egzemplarzach się dzieje.
  !!! Gdyby nie dodatkowe wspomagania liner locka to bałbym się używać noża w obawie o moje paluszki. Wystarczy lekko klepnąć w grzbiet otwartego ostrza żeby usłyszeć jak blokada odpuszcza. Ciekawy jestem jak w innych egzemplarzach się dzieje.

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu