Seminaria krav magi
Napisano Ponad rok temu
jasne ze tak Charlie.
a gdzei sie chcesz uczyc i podpatrywac techniki, jak wlasnie nie na takich zlotach maniaków z całej polski:).
i jeszcze jedna rzecz. cwiczyc nie musisz, a z kazdego takiego seminarium mzoesz wyjechac z calym zeszytem notatek i pelna glowa.
nie zadawaj juz pytan, tylko wsiadaj w samochod, albo rezerwuj bilet. 17 cala polska jedzei do lublina:)).
P.S. mowie calkiem serio Charlie, o tym ze powinienes pojechac.
dostaniesz sobie ladny dyplomik, no i zawsze jestes do przodu o szkolenie, co ulatwia droge do robienia stopni, jezeli i to cie interesuje:)
pzdr.
do zobaczenia.
P.S2 a dlaczego czerwony? i dlaczego z helem?
ja proponuje, np gest.
"ucho sledzia"- tak jak w vabanku:))
Napisano Ponad rok temu
jasne ze tak Charlie.
a gdzei sie chcesz uczyc i podpatrywac techniki, jak wlasnie nie na takich zlotach maniaków z całej polski:).
i jeszcze jedna rzecz. cwiczyc nie musisz, a z kazdego takiego seminarium mzoesz wyjechac z calym zeszytem notatek i pelna glowa.
nie zadawaj juz pytan, tylko wsiadaj w samochod, albo rezerwuj bilet. 17 cala polska jedzei do lublina:)).
P.S. mowie calkiem serio Charlie, o tym ze powinienes pojechac.
dostaniesz sobie ladny dyplomik, no i zawsze jestes do przodu o szkolenie, co ulatwia droge do robienia stopni, jezeli i to cie interesuje:)
pzdr.
do zobaczenia.
P.S2 a dlaczego czerwony? i dlaczego z helem?
ja proponuje, np gest.
"ucho sledzia"- tak jak w vabanku:))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mnie ktoś "z nienacka" powali i obezwładni, to sie zapytam czy to ty:)
do zobaczenia.
Napisano Ponad rok temu
Podrawiam wszystkich i czekam na was w Lublinie...
Napisano Ponad rok temu
Shaft, byłeś ?
Napisano Ponad rok temu
jak to dokładnie wyglądało?
czekam na szczegółowy opis - conajmniej 2x A4
Napisano Ponad rok temu
zajebiscie ze jest srodek sesji i na 90% nie przyjade.
sesji???? ponoc pracujesz w wywiadzie!!? a moze masz na mysli szkolne wywiadowki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozrzewka, ćwiczenia z parteru i techiniki. Całkiem sporo było z walk w gardzie(jak na 5h i seminarium KM), kupa zdjęć, kilka dzwigni, duszeń, sporo paluszków w oczka i ogólnie dużo materiału. Spoko rzeczy, chyba poszukam bjj w okolkicy
Właśnie sobie nadgarstek altacetem traktuję, mam go wielkości piłki do tenisa :wink:
Naprawde świetna rzecz takie seminirium. Następne w w-wie, bro krótka.
Pozdrawiam.,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Następne w w-wie, bro krótka.
Pozdrawiam.,
kiedy to seminarium i kto organizuje ?
Napisano Ponad rok temu
we wszystkich osrodkach w polsce chyba.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] niedługo będzie aktualizacja i sporo nowych imprez dojdzie.
z tego co tam jest napisane to najbliższe seminarium będzie w... kwietniu :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyjrzałem się technikom prezentowanym przez zaproszonego fechmana z bjj i muszę powiedzieć że to jest cholernie dobrze przemyślany system.
Maą niesamowitą liczbę sztuczek technicznych w walce na ziemi i cała sprawa jest dobrze przemyślana.
Jeden tylko baran rozdarł mi koszulkę, w szamotaninie a mu mówię zostaw moja koszulkę o on na to tak trzeba!1, jakiś kretyn co uważa że jak w kombat to trzeba drzeć koszulki. No ale jak zobaczyłem jego partnera ten to dopiero miał koszulkę w strzępach. wisiala na nim tylko na luźnych niteczkach he he.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kilka pytań niedoświadczonego
- Ponad rok temu
-
Ktoś zna szwedzki?
- Ponad rok temu
-
sambo w warszawie
- Ponad rok temu
-
Wie ktos moze co trenuje GROM ?
- Ponad rok temu
-
krav maga trening w warszawie
- Ponad rok temu
-
o szo chosi?
- Ponad rok temu
-
Polscy żołnierze trenują walkę wręcz w BOSNI...
- Ponad rok temu
-
- Ponad rok temu
-
6&7 grudna 2003 Seminarium z Kupsem Lublin
- Ponad rok temu
-
Blok przeciwko kopnięciu okrężnemu w głowę
- Ponad rok temu