Trening w swojej sekcji
Napisano Ponad rok temu
Jakie elementy treningu lubicie najbardziej a jakie sprawiaja wam najwiekszy problem? Czy lubicie rozgrzewke (i jaka dokladnie), walke z cieniem, trening na worku. Co sadziecie o przydatnosci rozciagania (przed czy po technikach)?
Czy wolicie byc zmeczeni,czy raczej tego unikacie?
Czy macie jakies uwagi do prowadzacych sekcje trenerow, czy jest cos co powinni zmienic, poprwawic,czy na cos klasc wiekszy nacisk?
Napisano Ponad rok temu
dodam jeszcze ze trenuje sande i te elementy najpóźniej mi przyszły jak łączenie tehnik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miedzyinnymi po to przychodze na trening...zeby sie zmeczyc i wyzycCzy wolicie byc zmeczeni,czy raczej tego unikacie?
Napisano Ponad rok temu
dokladniemiedzyinnymi po to przychodze na trening...zeby sie zmeczyc i wyzycCzy wolicie byc zmeczeni,czy raczej tego unikacie?
a ja osobiscie lubie sie troche dluzej porozciagac
rozgrzewka > rozciaganie przy ktroym sie troszke odsapnie > trening wlasciwy > silowka na max'a
i mi takie cos odpowiada
Napisano Ponad rok temu
ja osobiscie lubie sie troche dluzej porozciagac
spoko dobry rozciąg nie jest zły. tylko że jak się czasem w domu rozciągam to mi ze 2 godziny zchodzi z rozgrzewką wiec na techniki nie mam już za dużo czasu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW sally najpierw zalozyles temat jak zalozyc sekcje, teraz co lubimy w treningach. czyzbys cos zamierzal?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No lae moze byc ciekawie. To pewnie jestescie poobijanie jak na gole rece tak sie trzepiecie... jeszcze jak wiecej kolesi biegnie na was to sobie mozna wyobrazic trening. A z tym skakaniem to nie lepiej jak koles stanir przed Toba a Ty go bedziesz napierdalal non stop golymi rekami po twarzy, dopoki koles nie zemdleje :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
National Geographic dokument o thai boxing
- Ponad rok temu
-
Jak "prać" rękawice????
- Ponad rok temu
-
muay thai- ksiazka on-line
- Ponad rok temu