To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedyJusi, po co Ci "prawdziwy sensei"?
poczekajcie jak przyjdzie ten sensei z ładną laską :wink: chyba spadnie z piedestału
Napisano Ponad rok temu
To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedyJusi, po co Ci "prawdziwy sensei"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gambitku może i masz rację Ale po co brać życie 100% serio? :wink:Gambit to było stwierdzenie dla żartu no :wink:
Kurcze! Wobec tego powiedzcie mi co jest złego w tym moim myśleniu?
No więc jak żartujesz to dodawaj do tego jakis żartobliwy emotkion, bo przy tamtym stwierdzeniu go nie zauwazyłem więć wziąłem go na poważnie, choc nie wiem czy Ciebie do końca mozna brać na poważnie, po osobie która ma różowego królika w avatarze wszystkiego się można spodziewać :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zgadza się. Mam 17 lat.obstawiam 17(gdzies tak chyba pisala) i ok. roku stazu.kto wchodzi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wobec tego kończymy dyskusje :wink:Jusi,nikt nie ma zamiaru Cie bic,czy jestes idealistka ? a czy ja wiem? kazdy tu moze kreowac sie jak chce,jesli ma odrobine rozumu na razie narobilas troche szumu kolo swojej osoby :wink: , moze jak sie poznamy wyrobie sobie zdanie na Twoj temat
Jak dla mnie ,to juz sie robi nudne,takie flaki z olejem :twisted:
Znam pare naprawde fajnych 16-17stolatek , patrza trzezwo na swiat, maja glowy pelne marzen i idealow,ale nie szukaja "prawdziwych sensei" i nie tak latwo u nich zapracowac na autorytet.
Jusi, czym bys chciala placic za nauke? Myslisz,ze jakis "prawdziwy sensei" uczy za darmo,moze by nie chcial pieniedzy; jak myslisz co by chcial od Ciebie?
Dziadek uczyl za darmo?
Napisano Ponad rok temu
To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedy
Jusi, po co Ci "prawdziwy sensei"?
poczekajcie jak przyjdzie ten sensei z ładną laską :wink: chyba spadnie z piedestału
Napisano Ponad rok temu
To nie jest żadna platoniczna miłość=='To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedy
no coz :wink: , przyszlo mi zgodzic sie z szowinistyczna swinia :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pff...jak to wqrzały?moja stara zajrzala mi przez ramie i spytala.. ze cdo? poświecili zycie aikido? to znaczyc o? umarli za aikido?
Kobieca abstrakcja.... tak samo jak ten sensej Prawdziwek
Sensej Prawdziwek siadl usoczyscie po dębem
i nakazał uropczycie bić w bęben
a ze złosci czerwony byl cały,
bo go rozowe kroliki wqrzały :-) ))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeeeeeeeeeeeee??? Paskudo właśnie spadłam z krzesła po przeczytaniu twojego postu! 8O :?Tak Jusi konczmy
Tylko jeszcze jedno,twoj idealizm zaklada,ze jak bedziesz we Wrocku i przyjdziesz na trening do smaila lub do pmasza to oni okaza sie sie wspanialomyslni i nie beda chcieli kasy od Ciebie?,bo to takie nieetyczne,fe.
A Ty im kasy tez nie zaproponujesz,bo to takie prostackie,malo wzniosle i upodlajace. I tu masz szczescie , troche znam obu,mozesz liczyc na darmowy trening :wink:
No troche przesadzilam,mam nadzieje, ze jednak silna z Ciebie dziewczyna,przynajmniej emocjonalnie
Jusi stara sie byc taka mila,a tu paskudna paskuda jest niemila. :roll:
Napisano Ponad rok temu
To nie jest żadna platoniczna miłość=='To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedy
no coz :wink: , przyszlo mi zgodzic sie z szowinistyczna swinia :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hmm i tak źle i tak niedobrzeTo nie jest żadna platoniczna miłość=='To jest naturalny rozwój, etap miłości platonicznej 8) potem bunt...a dalej nie pamiętam bo spałem wtedy
Chodzi o ogolny sens,a nie o poszczegolne slowa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostanie ci się we wtorek... Za różowego królika!Jusi stara sie byc taka mila,a tu paskudna paskuda jest niemila. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Paskudo aż tyle przed kompem nie siedzę Ale brakuje mi czasu na spotykanie się ze wszystkimi znajomymi Oczywiście,że mam sie czym cieszyć :wink: Paskuda a kto powiedział że ja jestem zrównoważoną osóbką Do zobaczenia na macie^^Jusi nie lam sie , nie siedz tyle przed kompem, weryfikuj swoj idealizm w zyciu, nie siedz w domu ,idz do kolegow,czy kolezanek,co wolisz :wink: ,
olej sensei'ow , prawdziwych czy falszywych, ciesz sie ,chyba masz czym?
trenuj i ciesz sie,ze zyjemy w czasach,kiedy jest to mozliwe
a tak na koniec JUSI PORABALO CIE - szukasz idealnego sensei,prawdziwego sensei?sa tylko SZOWINISTYCZNE SWINIE, z niektorymi da sie zyc :twisted: ,niektorzy sa nawet mili,bywaja nawet zajebicie fajni i cudnie czasem z nimi zyc (ze wzgledu na pare funkcji,ktore zwykle posiadaja 8) ),na nic innego nie licz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Smail chyba oto chodziło,żeby nikt już nie zrozumiałale zesci tu choinki porobily, tyle cytatow, ze juz nie wiedomo o co chodzi...
wiesz Jusi jak dobrze sie zakrecisz to pochodzisz na zajecia i do mnie oi do pmasz'a bo mamy na zmiane :-)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu