Zawody w Warszawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale powiedziec ci tylko moge że ktoś od ciebie zajoł 2 miejsce w walkach w kategori do 63 kg....
Napisano Ponad rok temu
11 MEDALI zdobyli na mistrzostwach Warszawy w taekwondo reprezentanci Radomskiego Klubu Taekwondo. Pierwsze miejsca zajęli: Mariusz Boruch, Jarosław Faryna i Paulina Suska. Srebrne medale zdobyli: Tomasz Boruch, Wiktor Snowacki i Sebastian Mazur. Na najniższym stopniu podium stanęli: Piotr Staniszewski, Piotr Piorun, Iwona Pająk, Maciej Fijałkowski i Magdalena Wójtowicz. Był to ostatni występ podopiecznych Germana Anfinogenova na zawodach w tym roku.
A jaki był poziom zawodów? Podobno był wysoki, co wynika z relacji innych klubów zamieszczonych na stronach klubowych.
Żałuję, że nie mogłem pojechać kibicować swojemu klubowi.
Napisano Ponad rok temu
ja byłem ,ba nawet startowałem....
ale powiedziec ci tylko moge że ktoś od ciebie zajoł 2 miejsce w walkach w kategori do 63 kg....
A Ty i Koledzy z Twojego/Naszego(chyba trenujemy w tej samej sekcji, tzn. Ty trenujesz ja cwicze ) klubu jakie zajeliscie miejsca??
Napisano Ponad rok temu
A jaki był poziom zawodów? Podobno był wysoki, co wynika z relacji innych klubów zamieszczonych na stronach klubowych.
Zgadza sie. W tym roku zgłosiło się o wiele więcej zawodników niż w zeszłym. Poza tym było troche startujących reprezentujących wyższe stopnie. Niektóre kategorie były naprawde silnie obsadzone (zarówno pod względem ilości zawodników jak i poziomu przez nich reprezentowanego). Było co oglądać
Napisano Ponad rok temu
[
A Ty i Koledzy z Twojego/Naszego(chyba trenujemy w tej samej sekcji, tzn. Ty trenujesz ja cwicze ) klubu jakie zajeliscie miejsca??
a ćwiczysz u gutkowskiego czy u myszewskiego ?
Napisano Ponad rok temu
[
a ćwiczysz u gutkowskiego czy u myszewskiego ?
U Janusza Gutkowskiego
Kiedys podawales link do strony sekcji :-)
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla ekip.Do nastepnych MW.Taekwon!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej eliminacyjny do olimpiady Ateny 2004
- Ponad rok temu
-
Nowy..........
- Ponad rok temu
-
Pytanie do Gizmo lub innych danów :P
- Ponad rok temu