No to kamień z serca mi spadł, bo po nocach nie spałem śniąc o rozowych ( nie królikach) a papuciach mojego Idola 8)Labedziu, ja mieszkam 6 tys km od Paryzewa, jak bym byl na stazu, to bym porobil zdjecia, przeciez ze smiechu nie moglbym cwiczyc, nie? :wink: Ale poniewaz mieszkam daleko i jeszcze nie jestem wszechmocny(czytaj : One With Universe), to na razie zdjec nie mam. Ale kiedys je znajde, nie mart sie.
Jak by ci tu powiedzieć, hym w zasadzie to z której strony bym nie usiadł to i tak wygląda to jakbym ja i pół doja schowali sie za nim i to niezaleznie od moich intencji :wink: :wink:Po drugie, majac okazje sprawdzic Legende - siedziales gdzies schowany w kacie, za Jezykiem, nawet na to aby byc uke sie nie wychyliles :roll: Teraz bohatera strugasz Trzeba bylo go zaatakowac SERIA, to bys mogl wyjasnic bliznim, Jak To Sie Robi
Na uke nie dostąpiłem zaszczytu bo jak byś uważnie przeczytał moja relację to byś się dowiedział kto demokratycznie i jednogłosnie przez wskazanie palcem wybrał Stefanowi uke (hello Redakcjo ) No a poza tym się zastanów przez chwilę - gość w dojo i to taki co wiadomo że zawsze bije o 2 głowy mniejszych od siebie, a ty go chcesz mną Jezykiem czy innym brytanem poszczuć :wink: 8) Wstydu nie masz 8O Gdzie twoja gościnnosc i poczucie odpowiedzilaności za harmonię z gościem. :shocked!: przestraszony Jak byśmy mu wtłukili znowu by hucząło w necie :bad-words: nie mówiąc o tym ze gość do filmu ubezpieczony, a dublerów ma jakich wszyscy znamy :wink: :wink: :wink:
No i wreszcie kończąc o tej serii to zaciąl mi się kałach bo na bazarze amunicję mieli tylko dosztukowywana ręcznie, ot i skutek :peace: