KRK-Kamelon-walki
Napisano Ponad rok temu
Walki powinny byc dosc ciekawe, warto zobaczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tzn jesli chodzi o to K1 to faktycznie Jarosz dostal na pozarcie kolesia, ktory zachowaniem przypominal worek treningowy, choc trzeba przyznac ze w przeciwienstwie do worka,uparcie wstawal z desek i nawet kopnal dwa razy, co zaskoczona publicznosc nagrodzila dopingiem i brawami.
Najbardziej mi sie podobala walka w kat. 51-54, dwoch rewelacyjnych technicznie, szybkich (zreszta podobnych do siebie i tam samo ubranych) zawodnikow. Reszta tez niezle,nie bylo az takich dysproporcji jak w K1-poziom przeciwnikow byl wyrownany a walki ciekawe.
Dziewczyny moim zdaniem srednio, spokojnie nieagresywnie, zadna rewelacja-nie lubie spokojnych walk.
Napisano Ponad rok temu
P.S Sally byles na tych zawodach ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie impreza w kameleonie git ! Co do walki K-1 to rzeczywiscie Lukasz mial slabego przeciwnika, ale szczerze mowiac nie myslalem ze przetrwa wszystkie 4 rundy ! Niezle. Fotki z tej imprezki powinienem miec w tym tyg. wiec cos wkleje. Miedzy walkami byly pokazy bielizny- niezle !!!
Pokazami bielizny nie mogłem się za gośno zachwycać bo byłem tam z pewną uroczą osóbką :wink: Zresztą - modelki ruszały się jakby chciały a nie mogły :?
Fajnym motywem było to, że jeden z lżejszych zawodników po skończonej walce zajął obok mnie miejsce na widowni - fachowego komentatora pozostałych walk miałem więc za friko.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kaski
- Ponad rok temu
-
bole glowy
- Ponad rok temu
-
Kickoxing w Białymstoku
- Ponad rok temu