Tai Chi - Warszawa
Napisano Ponad rok temu
Bardzo prosze jakies opinie na temat Warszawskiego oddzialu Stowarzyszenia Taoistycznego Tai Chi w Polsce.
Moja dziewczyna chce sie tam zapisac bo zajecia sa tam tanio i ma dosyc blisko na treningi.Jaka tam jest atmosfera ? Jacy instruktorzy? Czy intersesuja sie tym co robia cwiczacy i poprawiaja bledy czy raczej nie zalezy im na umiejetnosciach cwiczacych?
Strone Stowarzyszenia juz ogladalismy i czytalismy informacje tam zawarte ale chcielibysmy poznac opinie osob tam cwiczacych itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z gory dziekuje za pomoc.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Znajdziesz namiary na warszawski oddział Chen Taiji. Nie wiem, czy to jest do końca rekreacja ;-) i nie znam cen, ale przynajmniej jest to rzetelnie robione i uczone z dobrego źródła. Aha i nauczyciel robi sympatyczne wrażenie Niestety na dzień dzisiejszy jest to jedyna sekcja taiji w Wawie, którą mogę z czystym sumieniem polecić. Bo niestety tajczopodobnych tworów nie popieram, nawet jak ładnie wyglądają
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego odrazdzacie to taoistyczne tai chi (jesli nie ktos nie chce pisac na ogolnym to prosze na priv. bede wdzieczny za kazda informacje)?.
Bo oni działają trochę jak piramidka. Zapisujesz się, ćwiczysz (koszta faktycznie niewielkie), a potem jak się naumiesz, to możesz uczyć innych "taoistycznych". Sam rozumiesz, że poziom nauczania i kwalifikacje instrutkora nie powalają. Widziałem ich ćwiczących w parku, grupka ćwiczy, dwie panie rozdają ulotki. Każdy się bujał w swoją stronę, krzywe postawy, co ćwiczący to inny ruch. To jest rekreacja, ale to nie jest tai chi.
Napisano Ponad rok temu
To w sumie mozna sobie kupic kasete szkoleniowa tai chi ,albo poszukac jakichs ruchow na www i cwiczyc samemu.Wyjdzie na to samo bo naucze sie byle jak bo nikt nie bedzie poprawial bledow a przynajmniej nie trzeba placic.
Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi i za pomoc .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wing Chun w Gdańsku?
- Ponad rok temu
-
Worek z piaskiem na sciane ?
- Ponad rok temu
-
Tychy Kunk-Fu
- Ponad rok temu
-
Różnica między KF a WS
- Ponad rok temu
-
Qui Tian Chao
- Ponad rok temu
-
Zlot vortalu budo w Pekinie :)
- Ponad rok temu
-
KTO TO WIE?
- Ponad rok temu
-
NOZE Motylkowe Wing Tsun
- Ponad rok temu
-
Mamy sebro na Mistrzostwach Świata Wushu!!!!
- Ponad rok temu
-
Pytanie do Wing Tsunowców !!!
- Ponad rok temu