Skuteczne kombinacje
Napisano Ponad rok temu
Przechwyt i parter?
Dewastacja uderzeniami i dosiad?
Wejścia i wskoki?
Pozdrawiam. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mozna przeciez sie trzymać schematów.
Napisano Ponad rok temu
1. Nie ma reguł, zalezy od sytuacji i przeciwnika
2. Za wszelka cene nie pozwolic na przejęcie inicjatywy przez przciwnika
3. Z przeciwnikiem silniejszym, masywniejszym unikać uderzen w bliskim dystansie frontalnie, trzymac go daleko kopnieciami i probowac jakiegoś triku aby go obalić lub jakoś zajść z boku.
4. Jesli się da z kimś, to najlepiej skomasowaną serią kopniec i uderzen przejsc do zwarcia i tam wykonczyć wszystko w stójce ciosami, nie ma potrzeby ryzykować parteru, który zawsze jest niewiadomą.
Co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
Jak już: to do p.3 i 4 bym się nie zgodził w pełni. Wszystko już napisałem archiwum i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie pytałem Ciebie!
Dlaczego zatem zareagowałes 20 minut po moim poście Panie kombat skoro poprzednie są sprzed dwu tygodni?
Twoja strona mi sie podoba
Napisano Ponad rok temu
(wskoki na ulicy )
Wydaje mi się ,że mimo tago całego gadania każdy ma techniki w których czuje się wyjątkowo dobrze.Ja na przykład "lubię" po wymianie od razu obalać,lub rzucać.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co ci odpisać ,ja mówię co niekiedy lubię robić,a ty że to ci się nie podoba.Co mam zmienić? :wink:
( piszesz "chyba " znaczy ,że nie jesteś pewny )
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
ps.wiem ze moze to niejest zbyt finezyjne ale na wielkich i doj***** na koksie przewaznie dziala oczywisce to tez niejest regual ani zaden schemat tylko taki przykladzik no ale zawsze mozna tak :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z rzutów tylko podcinki sa najpewniejsze...
ajk gośc juz leży to robimy mu z twarzy plac zabaw albo jesień sredniowiecza..najlepiej łokciem-wyglada efektownie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szybka balaszka i ko albo przez nokaut albo przez dzwignie :
tak ćwicze to BJJ ale zastanawiam sie nad tą balaszką bo jak komuś sie ja uda załozyć to zawsze Cie skurczybyk moze UGRYSĆ bo przeciez walka na ulicy to nie mata a gryziony bym nie chciał być :?
Napisano Ponad rok temu
_Shadow:nie wiem czy balacha jest dobra ulicę...ja bym jej raczej nie praktykował(raz z parterem na ulice sie nie pchac jak nie trza,dwa,ze przy balszcefakt,ze nie powinno byc "glebnięcia"cięzarem to jednak nie musi ci to wyjsc podczas zwykłej szarpaniny,a chodniki twarde raczej są;niby masz te 0,5metra do ziemii,ale...)
jestem stójkowiczem raczej i jeden ze schematów,który lubie czasem wykorzystac(choć ostatnio nie musze:):stop kick na udo lub kolano i wejscie z łapami plus łokcie....i po ptakach....chyba,ze jest jakis lepszy fajter to jest gorzej.....ogólnie niskie kopy,łokcie,lowy,kolana,sierpy i proste....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride FC Main Theme mp3
- Ponad rok temu
-
king of the cage juz dzis OPAVA 14.11
- Ponad rok temu
-
Rampage vs Silva (mpeg)
- Ponad rok temu
-
Najlepszy polski bjjowiec = najlepszy polski fighter?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Minotauro (PL)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Mirco Filipovicem (PL)
- Ponad rok temu
-
PRIDE Heavyweight GP participants (unofficial)
- Ponad rok temu
-
Rickson vs Fujita ???
- Ponad rok temu
-
rękawice
- Ponad rok temu
-
Wygaszacze i tapety Pride
- Ponad rok temu