Naleśniki i aikido
Napisano Ponad rok temu
Ciekawa jestem, ilu z was potrafi zgadnąć jakiego rodzaju ćwiczenie miał na myślli instruktor, który prowadził zajęcia!
Jeśli możecie,sporządżcie listę "tajemniczych słów i zwrotów", których używacie w swoich klubach.Oto kilka innych zwrotów, które usłyszalam na zajęciach:
-czołgi
-buldożery
-rzucać garami
-uciekajcie w spanko
Mam nadzieję,że pomożecie mi rozszyfrować ten język!Nie zapomnijcie o NALEŚNIKACH !
Napisano Ponad rok temu
Ale nalesników tam nie ma :? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój żółw nazywa się Kuki2!!!! Bo Kuki 1 wyszedł w świat. Może Ty jesteś Kukciem1?Kołyska,taczki,nożyce to normalne ćwiczenia i to nie tylko wasz sensei se tak wymyślił one sie tak nazywają i tyle . O scyzorykach nigdy nie słyszałem tak jak o czołgach . My mamy za to np. piesek prosi, ptaszek leci (bez skojarzeń ) grzbiet kota i to tyle co sobie przypominam .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
......hmhm.....Czlowiek, - to brzmi dumnie....Jestem człowiekiem który dąży do osiągnięcia harmoni dzięki aikido
Napisano Ponad rok temu
Żółwie ninja nigdy nie umierają. :wink: :twisted:Wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój żółw nazywa się Kuki2!!!! Bo Kuki 1 wyszedł w świat. Może Ty jesteś Kukciem1?Kołyska,taczki,nożyce to normalne ćwiczenia i to nie tylko wasz sensei se tak wymyślił one sie tak nazywają i tyle . O scyzorykach nigdy nie słyszałem tak jak o czołgach . My mamy za to np. piesek prosi, ptaszek leci (bez skojarzeń ) grzbiet kota i to tyle co sobie przypominam .
Jedyna nadzieja, że więcej żółwii nie masz. Dbaj o niego, może dożyje sędziwego wieku. A jak nie, to będzie tyle fajnych ksyw w zanadrzu. :twisted: :wink: Czyż imię Redakcja lub Łabędź nie jest idealne dla żółwia? :twisted:
:twisted: [/b]
Napisano Ponad rok temu
Nie :wink: Ale Kuki żyjeDość krępujące pytanie nie wiem co powiedzieć :roll: . Chyba kukciem nie jestem . Jestem człowiekiem który dąży do osiągnięcia harmoni dzięki aikido . Mam nadzieje że sie nie obrazisz .
Napisano Ponad rok temu
Chyba kupię sobie trzeciego żółwia :wink:Żółwie ninja nigdy nie umierają. :wink: :twisted:Wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mój żółw nazywa się Kuki2!!!! Bo Kuki 1 wyszedł w świat. Może Ty jesteś Kukciem1?Kołyska,taczki,nożyce to normalne ćwiczenia i to nie tylko wasz sensei se tak wymyślił one sie tak nazywają i tyle . O scyzorykach nigdy nie słyszałem tak jak o czołgach . My mamy za to np. piesek prosi, ptaszek leci (bez skojarzeń ) grzbiet kota i to tyle co sobie przypominam .
Jedyna nadzieja, że więcej żółwii nie masz. Dbaj o niego, może dożyje sędziwego wieku. A jak nie, to będzie tyle fajnych ksyw w zanadrzu. :twisted: :wink: Czyż imię Redakcja lub Łabędź nie jest idealne dla żółwia? :twisted:
:twisted: [/b]
Napisano Ponad rok temu
Chlip...czuję się zazdrosna
Jusi Ty na prawdę myślałaś, że jesteś jedyną dziewczyną na forum to się nazywa megalomania
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny kryjące się za męskimi lub nijakimi nickami
Napisano Ponad rok temu
Czyżby za nickiem smile też kryła się powabna niewiasta? :twisted: :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
Jusi Ty na prawdę myślałaś, że jesteś jedyną dziewczyną na forum to się nazywa megalomania
Napisano Ponad rok temu
Wcale nie myślałam :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
Napisano Ponad rok temu
Czyżby za nickiem smile też kryła się powabna niewiasta? :twisted: :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
Na naszym najlepszym, cudownym, wspaniałym, niezastąpiony dla frustratów i niefrustratów forum, wszystko jest możliwe.
Może w końcu dostanę jakieś uprawnienia
Napisano Ponad rok temu
;PPPPPPPPPPPPPPCzyżby za nickiem smile też kryła się powabna niewiasta? :twisted: :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
Napisano Ponad rok temu
;PPPPPPPPPPPPPPCzyżby za nickiem smile też kryła się powabna niewiasta? :twisted: :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
nic dodać nic ująć 8) jak króliczek zwąchał konkurencję to wyszedł ze skórki i okazał się być wilkiem
Napisano Ponad rok temu
Dzięki smile Ale wcale tak nie jest...;PPPPPPPPPPPPPPCzyżby za nickiem smile też kryła się powabna niewiasta? :twisted: :wink:Chlip...czuję się zazdrosna
nic dodać nic ująć 8) jak króliczek zwąchał konkurencję to wyszedł ze skórki i okazał się być wilkiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak wymawiac ?
- Ponad rok temu
-
polskie aikido
- Ponad rok temu
-
Kotodama - co to wlasciwie jest?
- Ponad rok temu
-
aikido i iaido
- Ponad rok temu
-
Ktoś wie, zna i pamięta?
- Ponad rok temu
-
broń boże mi nie pomagjcie, bo moderator Szczepan zabronił..
- Ponad rok temu
-
Tai chi W Berlinie
- Ponad rok temu
-
FAQ Aikido
- Ponad rok temu
-
Początki
- Ponad rok temu
-
co Wy, *****, wiecie o aikido... ;)