Wybieram najciekawszą nowość Benchmade
Napisano Ponad rok temu
Noże obejrzeć można pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Będę wdzięczny za wszelkie opinie oraz uzasadnienia wyboru. Jeśli zaś uważacie, że nie podoba się wam żadna z propozycji, po prostu nie głosujcie.
Tatoine
p.s.
Ważne: Proszę o kontakt wszystkie osoby, które wysłały do mnie prośbę o katalogi Benchmade, a jeszcze ich nie otrzymały. Otrzymaliśmy kilka zwrotów - "adresat nieznany". Prześlijcie mi jeszcze raz swoje adresy na skrzynkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], w temacie dopisując "katalog"
Napisano Ponad rok temu
A moj glos poszedlby na nimravusa tanto, gdyby nie zwalona mysz. Wszystko robie obecnie z klawiatury a na ankiete tabem najechac nie moge
Napisano Ponad rok temu
W temacie "Benchmade A.D.2004" podałem linki do naszego serwera, gdzie umieściłem materiały przygotowywane na ten katalog.'
Pełen katalog w formie elektronicznej dostępny będzie już wkrótce tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
a seria 5000 tez niczego sobie - prosta, wygodna, konkretna.
pasi mi jeszcze Benchmite oraz 780
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Stylistyka noży Benchmade'a jakoś mi nie leży z wyłączeniem 42-01 i Switchback'a (ten drugi szczególnie w limited edition) ale to żadne news'y, zato Benchmite i to jeszcze auto to perełka :roll: , po prostu coś co cały czas chcialo by sie trzymać w ręce i podziwiać organoleptycznie.
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie porównuję SRK z Nimravusem i jednak Nimravus jest nożem o klasę wyższym.
SRK to zwykły łom w porównaniu z gracją i finezją Nimravusa.
Napisano Ponad rok temu
W BM5000 bardzo podoba mi się Auto-Axis - to klasa sama w sobie.
Mam juz klienta na mojego "starego" AFO i później powiercę dziurę i ja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Przeszkadza komuflowanie tego, nieco obraza inteligencje.. Hehe..
Ja Twojej inteligencji nawet nie smiem sprawdzac, a no najwyżej odołuję się do niej (mam nadzieję, że słusznie) pisząc na samym początku
Nie ukrywam też, że zawodowo zajmuję się sprzedażą noży Benchmade, co zawsze umieszczone jest w stopce moich postów. Proste, prawda?Nie będę ukrywał: chciałbym wiedzieć który z nowych modeli Benchmade przygotowanych na rok 2004 najbardziej wam się podoba. Kogo więc miałbym spytać jak nie knife-maniaków z vortalu Budo
Pozdrawiam serdecznie.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ukrywam też, że zawodowo zajmuję się sprzedażą noży Benchmade, co zawsze umieszczone jest w stopce moich postów. Proste, prawda?Nie będę ukrywał: chciałbym wiedzieć który z nowych modeli Benchmade przygotowanych na rok 2004 najbardziej wam się podoba. Kogo więc miałbym spytać jak nie knife-maniaków z vortalu Budo
Pozdrawiam serdecznie.
Tatoine
Eeee, to nie byl zaden naskok tylko refleksja. Chociaz w dalszym ciagu nie jestem przekonany, nie wszyscy kojarza te rzeczy. Sporo ludzi tylko czyta tu posty. Powinienes jakis konkursik urzadzic przy takiej okazji, jak ludzie juz sprawdzaja i grzebia w katalogu BM..
Napisano Ponad rok temu
Tyle że podane linki kierują na stronę Benchmade`a a nie na naszą. To raczej ich należałoby spytać.
Porozmawiam jednak z Piterem i może faktycznie zrobie wkrótce na Budo jakiś "konkurs wiedzy o BM" z ładniutką nagrodą.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Kazdy konkurs to jednak wielkie wydarzenie w tym dziale, fajna sprawa dla wszystkich...
Napisano Ponad rok temu
"konkurs wiedzy o BM" z ładniutką nagrodą.
Tatoine
no chetnie wygralbym te 960 albo 5000 w ramach pocieszenia :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3miasto
- Ponad rok temu
-
Benchmade model 43 - pierwsze wrazenie.
- Ponad rok temu
-
Tom Brown - Tracker
- Ponad rok temu