Kick w Czę-wie -opinie.
Napisano Ponad rok temu
W Częstochowie działa klub START, a sekcje kickboxingu prowadzi Dariusz Pleśniak - 1 dan . Mam pytanie do was jako obeznanych w tym światku. Mianowicie co sądzicie o tej sekcji jak i o samym prowadzącym.
Czy w Polsce krążą jakies pozytywne lub negatywne opinie na temat tej sekcji, czy ma jakies wieksze sukcesy na zawodach, a może słyszycie o niej pierwszy raz ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W poniedziałek na godzine 19, w pozostałe dni na 19.30.
Opłata za treningi wynosi 20 zł na miesiąc plus jednorazowo 25 złotych wpisowego.
Sekcja mieści się w Hali "Częstochowianka" na ul.Tadeusza Rejtana 7
A jak chcesz zobaczyc jak to wygląda, przyjdź na trening usiądź na trybunach i wszystko ładnie sobie obejrzysz. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może się zapiszę? :roll: Dobrze mi w czerwonym. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przypomniało mi się dopiero przed samą salą i wolałem zawrócić niż robić zamieszanie w połowie treningu.
Odrobie sobie jutro .
Jeżeli chodzi o autobusy to dojazd jest tam bardzo prosty.Wsiadasz w dowolny autobus który przejeżdza przez Al. Wojska Polskiego i wysiadasz koło kładki z takimi podjazdami dla inwalidów obok kościoła św Antoniego. Nastepnie przechodzisz przez inną kładke przerzuconą nad torami kolejowymi, kierujesz się w lewą stronę i tam jest ta Hala 'Częstochowianka".
A co do twoich wczęsniejszych pytań;
Ja tam trenuje dopiero 2 miesiące, treningi prowadzone są według mnie dość dobrze, a grupa pod względem wieku waha się tak na oko miedzy miedzy 17 a 25 rokiem życia.
To punisher: Świetny ten plakat, pare znajomych twarzy.
Napisano Ponad rok temu
jak tam postepy w kicku ?? Mam znowu pytanko: jezeli chcial bym sie zapisac to bym musisial z wami chodzi? A wy tam macie chyba jkies pasy Jak bys mogl opisz to dokladniej....
Napisano Ponad rok temu
A co do treningów: to jest tak że na zajęciach trenuje grupa zaawansowana której członkowie posiadaja juz jakieś stopnie oraz grupa poczatkująca.
Po rozgrzewce sala dzielona jest na pół i każda grupa ma adekwatny do swoich umiejętności trening. My narazie trenujemy podstawy.
Grupa poczatkująca istenieje od połowy września ale cały czas dochodzą nowe osoby. Jeżeli chciałbys trenowac musisz sie zaopatrzyc w rekawice, szczęke i jakies bandaże elestyczne.
Napisano Ponad rok temu
Nie, to prawdziwe wampiry po kolacji :wink:Ten plakat to jakieś żarty? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nasz trener troche bawi się w grafike komputerową i często też robi zdjęcia na treningu, zwłaszcza ludzi po sparingach. Co zreszta możesz sobie zobaczyć na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest tam napisane również że plakat ten raczej nie będzie oficjalny bo odstraszałby część potencjalnych trenujących
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czasem wystarczy lekkie pukniecie i komus kto ma wrazliwy nos od razu leci struzka krwi. A jak sie jeszcze próbuje wytrzec rękawicami to ma potem całą twarz umazaną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja też jestem z czewy i się wacham międy tajem i kickiem
na taju już po miesiącu widać ogromne postępy a u Ciebie mosquito jak to wygląda?
Napisano Ponad rok temu
No po 2 miechach to trudno troche być trenerem
Fakt
ale ja też jestem z czewy i się wacham międy tajem i kickiem
na taju już po miesiącu widać ogromne postępy a u Ciebie mosquito jak to wygląda?
XaiMoon widze ze masz ogromną huśtawke zainteresowań i na nic nie możesz sie zdecydować. Rozwazałeś juz capo, akrobatyke, kungfu, wushu, a teraz doszedł kick i thai. Swoją drogą gdzie wynalazłes tego thaia, bo w Częstochowie nie słyszałem żeby ktoś prowadził
A z tymi postępami to jest tak że na początku w każdej dziedzinie człowiek stosunkowo szybko łapie podstawy. A to jak ogromne ktoś zrobił postepy to zalezy od predyspozycji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy nazywa sie Kobo a jego adres to al. NMP 53 troche przed empikiem. Wchodzi się w bramę i zaraz po lewej stronie jest zejscie do tego sklepu.
Drugi nie wiem jak sie nazywa ale znajdziesz go na ul.Krakowskiej. Jak będziesz szedł od pl.Daszyńskiego po prawej stronie tej ulicy to szybko trafisz.Znajduje sie jeszcze przed katedrą.
O rekawicach nie będe sie wypowiadał bo nie jestem zbytnio obeznany.
Powiem tylko że ja kupiłem w Kobo za ponad 80 zł rekawice firmy SHIN-DO, 10 oz, model Boks Glaves. Jak narazie spisuja się dobrze :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Piotr Ochniowski
- Ponad rok temu
-
Szkoła Piotra Ochniowskiego
- Ponad rok temu
-
Fizyczne kontuzje w KB
- Ponad rok temu