Każda nowa rysa wtapia się w rysy powstające w procesie Stone Wash
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
Każda nowa rysa wtapia się w rysy powstające w procesie Stone Wash
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest że wszystkie rysy znikneły a powieżchnia nabrała jedwabistego połysku chociaż nadal jest matowa takie polerowanie ma jeszcze jedną zaletę głownia staje się bardzo gładka kiedy wypolerowałem BerClaw-a mojej dziewczynie powiedziała że jest gładziutki jak mój...
Napisano Ponad rok temu
Faktem jest że wszystkie rysy znikneły a powieżchnia nabrała jedwabistego połysku chociaż nadal jest matowa takie polerowanie ma jeszcze jedną zaletę głownia staje się bardzo gładka kiedy wypolerowałem BerClaw-a mojej dziewczynie powiedziała że jest gładziutki jak mój...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie jesli biore sie juz za prace typu scieranie czy polerowanie zdecydowanie wole recznie bez mechanizacji :wink: moze wolniejsze ale dokładne i przynoszace wiecej satysfakcji. Ostatnio poprawiłem wygląd mojemu Camillus Survival Knife wypolerowałem ostrze na ok 1/3 wysokosci ostrza i co ? Wygląda naprawde duzo lepiej podczas ciecia mniejszy opor, nie pojawiaja sie ryski przy ciezszych pracach stanowiace ogniska powstawania rdzy, stal z ktorej wykonano ostrze Camillusa wypolerowana rdzewieje zdawałoby sie ,,wolniej". Wszystkie uwagi i spostrzezenia wynikaja z wczesniejszej intensywnej eksploatacji identycznego wysłużonego modelu. Jesli sie tylko uda za jakis czas zamieszcze fotki mojego nowego Camillusamialem taka szlifierke do drewna co sie do niej przyczepia kawalki papieru sciernego ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu