problem z Benchmade 824S Mini Ascent II
Napisano Ponad rok temu
Jak jest z otwieraniem tego noża (chodzi mi o system otwierania, kołek czy otwór?)
Na stronie bestknives
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest zdjęcie na którym widać dwa modele noża, przy czym jeden jest z kołkiem, Combo Edge 824S.
Tymczasem na Alercie jest coś chyba zamieszane, bo po zamiast specyfikacji 824S otwiera się model 821, na zdjęciu noż jest z otworem.
Strona Pitera podaje że 824 ma otwór.
Więc jak jest z tym nożem? 824S ma kołek czy otwór? Powiem od razu że chciałbym znaleźć nożyk z rodziny Mini Ascent z kołkiem i materiałem ostrza 154CM i typem ostrza ComboEdge.
A może jest tak że typ 824 PlainEdge ma otwór, a 824S ComboEdge kołek?
Napisano Ponad rok temu
Nóż BM821 Mini-Ascent II Utility oraz BM831 Ascent-II Utility posiadają kołeczek (Thumb-Stud) bez względu na to w jakiej wersji występują.
Zaraz sprawdzę co napisane jest na naszej stronie. Najwyżej ktoś dostanie opierdxxx za wypisywanie głupot.
Informacji o tych nożach nie znalazłeś już na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo modele te wypadły już z programu.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Powiem od razu że chciałbym znaleźć nożyk z rodziny Mini Ascent z kołkiem i materiałem ostrza 154CM i typem ostrza ComboEdge.
Potrzebny Ci jest więc BM824S Mini-Ascent-II
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Informacji o tych nożach nie znalazłeś już na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] bo modele te wypadły już z programu.
Rozumiem przez to że noże nie są juz produkowane. Czy zatem powinienem się spieszyć z kupnem nożyka?
olo
Napisano Ponad rok temu
Tatoine
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Custom - co to takiego
- Ponad rok temu
-
Nożowy High-End
- Ponad rok temu
-
Co bys kupił mając do wydania 300USD?
- Ponad rok temu
-
Autoryzowany lub nie, ale zawsze dealer...
- Ponad rok temu
-
Spojrzenie na BM TSEK
- Ponad rok temu
-
Buck Protege - porażki ciąg dalszy
- Ponad rok temu
-
Po co nam autoryzowani sprzedawcy...
- Ponad rok temu
-
Oficjalni dealerzy - pytanie
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość i trzymanie ostrza-wysokoweglowe kontra nierdz.
- Ponad rok temu
-
Piter's Sharp Toys
- Ponad rok temu