Co bys kupił mając do wydania 300USD?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OTFy zaczynaja sie od 450$...
UT6 na tadgear.com to "tylko" 300USD, czyli mniej więcej tyle co np. sebenza czy jakiś strider
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo jak dla mnie Microtech ma zbyt taktyczno-wojskowy charakter, Strider to zbyt grube ostrza, a noże ChR poza pełną funkcjonalnością są po prostu jak dla mnie piękne.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sebenza, jak by nie było okręt flagowy CRK, 350$ i raczej nie wyrwiesz taniej...
Stridery też w większości przypadków powyżej 300, no dobra, wiem, MFS i parę innych się mieści... Ale jak się decyduję na Stridera to nie zakładam sztywno, że nie może przekroczyć trzech stów... Dla mnie wtedy liczy się to, co mi przyleży... I np dozbieram do 350.
I to co juznapisane, Microtechy to taka mnogość... i w większości jeśli mówimy o tym wymarzonym, także będzie droższy...
Dostaję do łapy 300$. Raczej dozbieram do lepszego...
Tyle moich nudnych i niepotrzebnych przemyśleń.
A zagłosowałem na CRK... Bo wczoraj widziałem Green Beret Knife...
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Gdyby zamiast stridera był busse to wybrałbym tę opcję, tak to sebenze. Trzeba by jednak troche dołożyc kasy :wink: .
Napisano Ponad rok temu
To zależy głównie od chłopaków ze Strider Knives... jak mają 0.190" to walą z takiej, jak 0.215" czu 0.200" to z takiej. Ja widziałem najwięcej tych 0.200" (równe 5mm). Ale w tym nożu, to czy to będzie 0.190" czy 0.215 to i tak jedem łom...Aha i jeszcze tak na marginesie: może mi ktos powiedzieć jaką grubość ma AR albo GB? Na TADGEAR jest 0.1875" u Pitera 0.215 a jeszcze gdzieś widziałem że 0.250 :?
A co do ankiety to głos Microholika może być tylko jeden, nie? Klasyczny czarny SOCOM a za resztę walnąłbym skórkę płaszczki na rękojeść 8)
Napisano Ponad rok temu
I wszystrko jasne 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wiec za 300 $ , by zakupil 5 butelek 12 letniego Jamesona i pudelko cygar Cohiba , z takim zapasem bez problemu przeczekam do swiat kiedy sobie zaplanowalem kupno ,wlasnie SCARABA.
Napisano Ponad rok temu
W koncu mam wiec okazje sie kogos zapytac: Cohiba bo naprawde smak, czy czyste snobstwo?
(sorry za OT)
Napisano Ponad rok temu
Smak!! Cohiba Esplendido, mój nr 2 w świecie cygar. Do tego zamiast whisky wybrałbym cognac, w dużym lekko podgrzanym kielichu i, hmmmm, za 300 USD coś pod marką STRIDER - może się przydać do obcinania cygar choć podobno prawdziwy macho używa do tego zębów.Cohiba bo naprawde smak, czy czyste snobstwo?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Autoryzowany lub nie, ale zawsze dealer...
- Ponad rok temu
-
Spojrzenie na BM TSEK
- Ponad rok temu
-
Buck Protege - porażki ciąg dalszy
- Ponad rok temu
-
Po co nam autoryzowani sprzedawcy...
- Ponad rok temu
-
Oficjalni dealerzy - pytanie
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość i trzymanie ostrza-wysokoweglowe kontra nierdz.
- Ponad rok temu
-
Piter's Sharp Toys
- Ponad rok temu
-
Escuela Sevillana de Armas Blancas
- Ponad rok temu
-
co byście zrobili??
- Ponad rok temu
-
Buck Strider Tarani