Co bys kupił mając do wydania 300USD?
Napisano Ponad rok temu
Planuje natomiast cos MT OTF (w koncu chce miec takie rozwiazanie i takiej klasy noz, chocby mial lezec tylko na polce), ale wiekszy niz 10 cm ostrza, raczej do noszenia na pasie w poziomie (jak bedzie cos na ten temat wiedziec, dajcie znac), a to zdaje sie jakies 500$.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Na Karaibach roi się od podróbek cygar. Faktycznie podróbki mogą być ochydne. Poza tym, róznica pomiędzy cygarem trzymanyw w humidorze, a za suchym, czy za wilgotnym jest ogromna!! Spróbuj kiedyś, warto wydać jak by nie było kupę kasy za taką frajdę. Koniecznie po dobrym posiłku, mniam, mniam..... papierosCzytam dosc regularnie rankingi w Cigar Afficionado i rozumiem, ale dalej to do mnie nie dociera.. Moze dlatego ze jedyny raz jak dostalem paczke Esplendidos od znajomego ktory byl a Kubie to byly troche suche i nie udalo mi sie ich odratowac do pierwotnego stanu. Znajomy nie wiedzial jak sie z nimi obchodzic... Albo wogole kupil jakas dobra, ale jednak podrobe..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym cygaro to 1-2 dziennie, czasami wogole.
Mkimura: odratowywanie starym sposobem lodowkowym i miesiac w humidorze nie pomogly, jeszcze jedna poszlaka ze to mogla byc podroba. Normalnie udaje mi sie odratowywac wysuszone (bez przesady) dobre cygara.
Ehh, to tak tylko a propos nozy itp :roll:
Napisano Ponad rok temu
Co racja to racja - na raka płuc nie kipniesz, ale ja kidyś widziałem zdjęcie kolesia co maił raka dziąseł właśnie od cygar - ryj miał jak wiewióra 8O ... nie polecamDym cygarowy jest zasadowy i sie wchlania przez blone sluzowa a nie naczynia krwionosne w plucach. Nie jest przez to nawet blisko tak szkodliwy jak papierosowy, nie mowiac juz o dodatkach w papierosach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co racja to racja - na raka płuc nie kipniesz, ale ja kidyś widziałem zdjęcie kolesia co maił raka dziąseł właśnie od cygar - ryj miał jak wiewióra 8O ... nie polecam
Nie, jasne, ja mam astme wiec nie przesadzam, ale tego jednego cygara wieczorem nie moge sobie jakos odmowic. I nie chce..
A ten typ o ktorym piszesz to pewnie jeden z takich ktorych sie widuje w amerykanskich filmach. Podle, maszynowo robione cygaro wiecznie w gebie, nawet jak spi. Nie widze w tym zadnej przyjemnosci..
Napisano Ponad rok temu
cos z tego:
1. microtech tachyon
2. benchmade model 47/42/42ss
3. dozbieralbym 100$ i kupilbym customa 29 knives
ech, pomarzyc dobra rzecz
Napisano Ponad rok temu
np.
Al Polkowski "Double Edge Ghost" Tactical
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Andre DeVilliers "Pathfinder Tac"
Pat & Wes Crawford "Blackhawk" Tactical Fixed Blade
Napisano Ponad rok temu
Co racja to racja - na raka płuc nie kipniesz, ale ja kidyś widziałem zdjęcie kolesia co maił raka dziąseł właśnie od cygar - ryj miał jak wiewióra 8O ... nie polecam
Kto pali cygara, umiera na raka wargi, kto pali fajkę - umiera na raka języka, kto pali papierochy - umiera na raka płuc, a ten kto nie pali - umiera na raka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jadnak sie zlamalem i kupilem za 100$ Mini elite frame lock , ale to taki deser
ja własnie zrobiłem to samo... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o inne podejście do noży niż Wasze :-)
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Albo dolozyl troche i kupil CQB1 i Dominatora
A to z tymi cigarami to prawda?Nie pozostaje nic jak palic ziele
Napisano Ponad rok temu
CQD Mark-II auto
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Wiem że wszyscy machacze to maniacy i zboczeńcy gotowi dać każdy szmal za custom'y, handmade'y i inne piękne zabawki ale to wciąż przegięcie.
Napisano Ponad rok temu
podpisuje się pod tym, ale wolałbym 8x Camillus Boot Knife CM77 z kydexową pochwą...Za 300 USD? Zamawiłbym 8 szt Camillus Boot Knife W77 (dawniej Western Boot Knife W77) i mam jeszcze na przesyłkę...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Autoryzowany lub nie, ale zawsze dealer...
- Ponad rok temu
-
Spojrzenie na BM TSEK
- Ponad rok temu
-
Buck Protege - porażki ciąg dalszy
- Ponad rok temu
-
Po co nam autoryzowani sprzedawcy...
- Ponad rok temu
-
Oficjalni dealerzy - pytanie
- Ponad rok temu
-
Wytrzymałość i trzymanie ostrza-wysokoweglowe kontra nierdz.
- Ponad rok temu
-
Piter's Sharp Toys
- Ponad rok temu
-
Escuela Sevillana de Armas Blancas
- Ponad rok temu
-
co byście zrobili??
- Ponad rok temu
-
Buck Strider Tarani