Co sie tu u was dzieje?
Napisano Ponad rok temu
Bagato wszyscy rozmawiaja tu o tym Tsunami ta o jego zalozyciele R. Murate, ale absolutnie nie moge nic pro niego odnalezc. Kiedys czytalem czasopismo "Czarny Pas" to bylo ciekawie, bo znam sie troche na karate.
Zapytalem niektorzych z waszych kolegow tu w Polske to opowiadaja ze jest ten Murat jakims ... "niedobrzym czlowiekiem"?
Czy nie prowodzi chyba ni jakich juz zajec? Gdzies zniknal chyba? Od Policji czy zwolennikow innych klubow? ))))))
Narod kiedys mowil ze uprawial w Srodmiejsciu?
Z czego interesuje sie - to z tego ze niemalo chlopakow tu, w Rossji, znaja pro niego i pytali mnie: "Znasz mowe - idz zapytaj ludzi jak do niego dotrzec czy adresy uznaj".
Jak ja zrozumialem - kontaktowali z nim pewny czas, ale zdaje mi sie ze juz od dawna nie maja oni z tym Muratem kontaktow, to chca odnalezc jakas informacje.
Do czego zmogl dotrzec jest Akademija Karate Tsunami ale tam nie bylo ni jednego nazwiska z tych ktorze moje przyjaciele mnie udzielili.
Z tego wszystkiego ciekawie jest: czy ktos widzial jak pan Murat "ciagne" w karate? Czy moze/zdola cos zrobic? Tak zeby objektywnie prokomentowac?
Naprzyklad: mae kekomi, yoko kekomi, kata? A to tak, zdaleka, z Rossji, nic nie mozna rozebrzac... Co to u was tu w Polske w rzeczewistosci sie dzieje.
Z powazaniem,
Alex, 1 kyu FSKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli mozesz to opisz jak wygladaja wasze treningi. Karate Tsunami w Polsce jest calkowicie spalone, traktowane jako parodia i karykatura.
Ciekawe w jakim stopniu, twor pod nazwa "karate Tsunami", przyjal sie poza Polska. Moze cwiczycie naprawde ciezko i tylko nazwa kompromituje ?
Napisano Ponad rok temu
Wiecie co skoro to taki dobry towar to moze by dla Murata i tsunami zalatwic godlo "Teraz Polska" i eksportowac. Takie Tsunami made in Poland to jest cos Co w na to nominujemy Tsunami ?
Napisano Ponad rok temu
Bez obrazy dla ludzi ćwiczących karate tsunami ale...może jednak nie będę kończył Przepiszcie się choćby na schotokan...
Thanes zgodzę się, przepiszcie !
Tylko jedno : dlaczego "choćby" na Shotokan - nie rozumiem. Czy moze masz coś przeciw temu stylowi ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znam paru gości co nadal na wizytówkach mają dopisane stopnie w "karate"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
1-3.11.03 - VIII Mistrzostwa Świata Karate Kyokushin