jesli mozna to poprosze o info skad wziasc te diody w polsce--tez szukam , a co do zywotnosci zarowek w magu, to mam ta latarke od 13 lat, i nadal z oryginalna zarowka--moze kiedys robili lepsze. A ogolnie te nieorginalne tez swieca calkiem dobze, tylko zasada podstawowa--zarowka nie moze byc tlusta! A co do zywotnosci baterii --zalezy od firmy, ale najlepsze sa oryginalne energizery--zadko spotykane, ale jeszcze czasami sa dostepne--ewentualnie energizery litowe--ale niestety drogie, i raczej do stosowania np w CMG infinity Ultra--idealny zestaw ''Przetrwania"

Ktora latareczke?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

21 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Ktora latareczke?

z baterii to GP są jeszcze niezłe. A ceny bardzo konkurencyjne  .
 .
Kiedyś zadowolony też byłem z niektórych modeli, na których było napisane made in Japan. I to niezależnie od firmy.
Może dlatego, że nie były robione specjalnie na nasze rynki a na bardziej wymagający .
 .
Pozdrawiam

.
 .Kiedyś zadowolony też byłem z niektórych modeli, na których było napisane made in Japan. I to niezależnie od firmy.
Może dlatego, że nie były robione specjalnie na nasze rynki a na bardziej wymagający
 .
 .Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 złośliwy egzaminator złośliwy egzaminator- Ponad rok temu 
- 
			 miecz dłuższy od samuraja :)) miecz dłuższy od samuraja :))- Ponad rok temu 
- 
			 Bardzo Proszę o Pomoc Bardzo Proszę o Pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Kobudo wg. stylu Matayoshi gdzie mozna w Polsce pocwiczyc ? Kobudo wg. stylu Matayoshi gdzie mozna w Polsce pocwiczyc ?- Ponad rok temu 
- 
			 do miłośników Indiego Jonesa:))) do miłośników Indiego Jonesa:)))- Ponad rok temu 
- 
			 Katana to jest coś. Lecz potrzebuje pomocy!! Katana to jest coś. Lecz potrzebuje pomocy!!- Ponad rok temu 
- 
			 Pytanie do wielbicieli mieczy, kusari-gama, naginata itp. Pytanie do wielbicieli mieczy, kusari-gama, naginata itp.- Ponad rok temu 
- 
			 Do End Do End- Ponad rok temu 
- 
			 Kenjitsu? Kenjitsu?- Ponad rok temu 
- 
			 W sam raz na niepogodę :) W sam raz na niepogodę :)- Ponad rok temu