Tanie noże firmy Renno
Napisano Ponad rok temu
Są wśród nich necki oraz noże składane. Na pierwszy rzut oka nie wygladają może na super high-end, ale są tanie. Czy nadają się do samoobrony ?
Napisano Ponad rok temu
A do samoobrony kup sobie lepiej gaz...! Tak, jak i ja to zrobiłem.
Napisano Ponad rok temu
Ja też radze zainwestować w gaz tylko nie kupuj tych za 15-20 zł chyba ze chcesz rozweselic agresora.
Jacek P.
Napisano Ponad rok temu
Ja też radze zainwestować w gaz tylko nie kupuj tych za 15-20 zł chyba ze chcesz rozweselic agresora.
To tez sposob. Wtedy agresja przeciez minie... :wink:
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie dlatego, ze sa tanie, to sie doskonale nadaja do samoobrony.Jedyna zaleta Renno -są tanie, ale do samoobrony przy tej jakosci wykonania napewno sie nie nadają.
Uzywasz raz i wyrzucasz. Nie bedzie Ci szkoda kasy. A noza nigdy nie miales
Zaraz zaproponuje firmie Renno nowy slogan reklamowy:
Renno: na raz - w sam raz!
Napisano Ponad rok temu
A co do gazow - co sadzicie o gazach/zelach Foxa?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś robi podróbki to ze startu oszukuje klienta. Lepiej kupić coś innego.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam gaz za 19 zł. Czemu miałbybyć zły?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli, go użyłeś i nie zawiódł -to wszystko ok. każdy powinien być pewny niezawodności swego osobistego ekwipunku noszonego na codzien.Ja mam gaz za 19 zł. Czemu miałbybyć zły?
Moja opinia dotycząca gazu w przedziałach cenowych 15-20 zł wynikła z własnych doświadczen z przeszłości, w ktorych ostatecznie uratowały mnie własne nogi.
Dlatego teraz wybieram wyższą półke jakosci i tego co czesto idzie w parze ceny (nie biegam tak szybko jak dawniej) (sprawdzony kilkukrotnie żel Force 80(75ml) lub Equalizer gaz (90ml)
Jacek P.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
a może coś klasycznego
- Ponad rok temu
-
chińszczyzna chińszczyzną...
- Ponad rok temu
-
Bowie?