Powrot z odwrotnej..
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj rozpoczalem nauke stojki. Jestem tak cienki, ze na treningu prawie plone ze wstydu. Dobra lekcja dla mojego ego.
Problem:
Z powodu kontuzji jestem zmuszony 'walczyc' w odwrotnej pozycji. Na razie ucze sie jedynie poruszania. Za dwa, trzy miesiace kontuzja powinna byc wyleczona. Ile czasu zajmie mi przejscie do mojej pozycji naturalnej? Czy bede musial wlozyc w to tyle pracy, ile w nauke 'odwrotnej'?
Dzieki za wszelkie rady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jak ci jest wstyd,to spojrz na mnie-od razu poczujesz sie lepiej,bo ze mnie tez "niezly" stojkowiecWitam,
Wczoraj rozpoczalem nauke stojki. Jestem tak cienki, ze na treningu prawie plone ze wstydu. Dobra lekcja dla mojego ego.
Problem:
Z powodu kontuzji jestem zmuszony 'walczyc' w odwrotnej pozycji. Na razie ucze sie jedynie poruszania. Za dwa, trzy miesiace kontuzja powinna byc wyleczona. Ile czasu zajmie mi przejscie do mojej pozycji naturalnej? Czy bede musial wlozyc w to tyle pracy, ile w nauke 'odwrotnej'?
Dzieki za wszelkie rady.
Napisano Ponad rok temu
Wracajac do tematu - jakos specjalnie nie ubolewam nad tym, ze cwicze w innej pozycji niz powinienem - moze mi sie to w przyszlosci przyda...
Dzieki za odpowiedz i czekam na wiecej.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ochranacze głowy
- Ponad rok temu
-
Co zaczac trenowac majac 14 lat
- Ponad rok temu
-