Fighter-klinga stała do 250 PLN (65$ lub 55 euro)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajtery wymyślono do walki ale to nie znaczy ze nie mozna ich używać do czegos innego- :wink:
a tak wogóle jaka jest definicja "zdowego psychicznie???
chory na rozum kooniu
Napisano Ponad rok temu
Wracając do tematu - jak dla mnie to na nóż do walki świetnie nadawałby się obosieczny sztylet na ten przykład. I jako taki świetnie nadaje się właściwie tylko do walki, bo praktycznie każde inne zastosowanie pokaże, że ten nóż jest "nie do tego".
Kooniu, poczytałem tu i ówdzie twoje posty, nożami zajmujesz się od wielu lat, masz sztylety. OK. Nosisz je ze sobą na codzień?
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
w chwili obecnej (zaznaczam jestem w pracy )mam przy sobie dwa -oba o stałej klindze jeden to maleństwo 5 cm ostrza,3 rekojesci(o ile ten szczatek mozna nazwać jeszcze rękojescią (taki podkciukowy) a drugi większy 12,5 cm ostrza szerokiego na 3,5 u nasady aaaa i jeszcze szpileczkę długa na 10 cm. owszem
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Lord von Banan zapuścił kiedyś taki temat dawno temu. Pytanie brzmiało gdzie się kończy zdrowy rozsądek, a zaczyna paranoja...
Pozdrawiam,
AdamD
PS: Podkciukowy? A co to takiego? Masz gdzieś jakieś linki/fotki/coś?
Napisano Ponad rok temu
Adam, większośc wisi spokojnie na ścianach, ale kilka zaaaawsze mi towa rzyszy:) nie wiem czy jestem zupełnie normalny ale przy niektórych moich zainteresowaniach noze sa naprawdę spoko 8)
moze nie na codzień ale powiedzmy od swięta mam przy sobie bat (wiesz Indy Jones te sprawy):twisted: to dopiero wyglada na silna manię prześladowczą :twisted: :twisted: :twisted:
ostatnio moja córeczka pojechała z chłopakiem pod namiot zgadali się z kolesiem który mnie na jakiejs im[prezie motocyklowej widział w akcji ( uprzedzam stracałem kubki a nie lałem ludzi) jak opowiedział to narzeczony bał się do domu wejsc jak usłyszał ze własnie jestem
kooniu
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
a co do noży podkciukowych to taka nazwe znalazłem w ksiązce nie pamietam tytułu ale było tam wyposażenie agentów OAS z II wojny -ja juz od dawna takie maleństwa robię -linków ani zdjęć nie mam niestety magę tylko opisać - jak jesteś zainteresowany to moze raczej na piwie
kooniu
Czy masz na myśli egzemplarz D
A może zabawki z tej strony dziergasz
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
P.S. To nie moje kieszenie tylko kumpli Dona Rearica
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
Niech ktoś jeszcze mnie zbluzga za to że napisałem że wszyscy tu są pierdolnięci. NIE NAPISAŁEM. Jak ktoś ma problemy z językiem polskim, to to jest jego, a nie mój problem.
Nikt tak przeciez nie twierdzi. Jesli to do mnie to "nie do konca zdrowy" w koncu oznacza chory. Chyba ze ostatnio w polskim jest inaczej. Nie obrazam sie bron Boze o takie blachostki tylko wyjasniam, bo Ty sie wydajesz obrazony. Czy tez zdenerwowany..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na zdjęciu drugim ostatni po prawej jest właśnie jeden z nich
kooniu
Napisano Ponad rok temu
(sorry za jakość fotki, ale zrobiłem ją na szybko telefonem )
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zabaweczki malinka... jeden nożyk to nawet blisko chyba tego co się rozglądam dla siebie właśnie powolutku (drugie zdjęcie, górny rząd, licząc od lewej i prawej - tak samo - szósty).
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ta cena ale godny uwagi:
ale zawsze mozna kupic sobie gumowego trenera za 10 dolców
Napisano Ponad rok temu
A zamowienia przyjmujesz moze?
Sporo ciekawych broniek, przypominaja podejsciem Szabo, fajne.
Napisano Ponad rok temu
noze robię dla siebie-co prawda czasem wyfruwa któryś z mojej kolekcji (tak było z tym co się Adamowi podobał) bo nie nie zawsze umiem odmówić któremus ze znajomków ale to sporadyczne przypadki
Kazdy jest inny bo nie projektuje tylko tworzę ze tak określę "z głowy" szlifuje tak długo az uznam ze to jest to
kooniu
Napisano Ponad rok temu
A bat? Hmmmm... Nie nad batem nie myslalem, chyba, ze bardzo sztywny i nie dluzszy niz 50, 60 cm, czyli do rekawa. Takie tez pleciesz?
pozdrawiam K_P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Black-Ti, Boron Carbide, Teflon ....
- Ponad rok temu
-
Kukri vs. BK1 Brute
- Ponad rok temu
-
MASTERS OF DEFENSE AFTK...