Staż z senseiem Pascalem Durchonem^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najciekawszym elementem (którego Jusi nie zaznała) była okazja do przećwiczenia całej serii Ura Dachi (2 seria) kata kenjutsu szkoły Kashima Shin Ryu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ale sobote wspominam bardzo miło.
Załuję tylko, ze nie poćwiczyłem z Jusi - wszak mam u niej za me docinki okrutne kote gaeshi, które chciałem odebrać :wink: 8)
Ale, co się odwlecze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takie pytania pro publico....? 8O
Pancer (zadumany)
Napisano Ponad rok temu
Daj ogłoszenie do gazety, może odpowie. :twisted: :wink: :-) 8)Acha i jeszcze, jedno : kim jest ta przyjemna dla oka niewiasta na ostatnim zdjęciu w środku Ktos ja zna i wie gdzie ćwiczy 8)
I nie zapomnij zamieścić fotooferty:
Łabędź przygotowujący się do skoku:
Napisano Ponad rok temu
Alez oczywiście Pancerku, jak zawsze i tylko pro publico bono.. 8) .Mhm, Łabędziu,
takie pytania pro publico....? 8O
Pancer (zadumany)
To Prorock: widzę, ze koledze niechcacy wszedłem w parafię, hym :wink: Po co ten nerwy, tego dobra dla wszyskich wystarczy
Napisano Ponad rok temu
8) Interpretacja mylna, bo ja jestem człowiek bez nerw, a dobra można zaznać na Nowowiejskiej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].To Prorock: widzę, ze koledze niechcacy wszedłem w parafię, hym :wink: Po co ten nerwy, tego dobra dla wszystkich wystarczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chetnie zobacze co mnie, kurka, ominelo.
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcia będą, jak webmaster wróci z wojaży. Narazie ukrywa się przede mną.Proroc daj znac kiedy wrzucisz zdjataka na strone.
Chetnie zobacze co mnie, kurka, ominelo.
Napisano Ponad rok temu
Fotorelacja ze stażu znajdzie się niebawem na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Prorok, prosze o definicje słowa / terminu "niebawem" :wink: Masz zamiar cos wrzucic , czy nie :roll: Tylko bez kręcenia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc zapał mi już przeszedł, ale ze względu na obszerny materiał zdjęciowy oraz wywoływanie do odpowiedzi przez profesora Łabędzia zaraz coś skrobnę i zamieszczę.Fotorelacja ze stażu znajdzie się niebawem na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Prorok, prosze o definicje słowa / terminu "niebawem" :wink: Masz zamiar cos wrzucic , czy nie :roll: Tylko bez kręcenia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc zapał mi już przeszedł, ale ze względu na obszerny materiał zdjęciowy oraz wywoływanie do odpowiedzi przez profesora Łabędzia zaraz coś skrobnę i zamieszczę.Fotorelacja ze stażu znajdzie się niebawem na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak oficjalnie Profesora Łabędzia :wink:
Napisano Ponad rok temu
Webmajster wrzucił trochę zdjęć na stronkę.No, żeby mi to było ostatni raz :wink: Daj znac jak powiesisz cos na stronce :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Webmajster wrzucił trochę zdjęć na stronkę.No, żeby mi to było ostatni raz :wink: Daj znac jak powiesisz cos na stronce :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdjecia fajne, ale komentarze...... :roll: ....baaaaaaaaardzo slabowate.... :? :? :?
Drogi Szczepanie starają się :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zdjecia fajne, ale komentarze...... :roll: ....baaaaaaaaardzo slabowate.... :? :? :?
No nie każdy jest poetą, no nie Szczepan :wink: . Ale mają plus za dobre chęci :wink:
To Prorock: No widze, ze jak sie kolege pogoni to są efekty :wink: Brawo. A w podpisach to mi zwłaszcza zabrakoło słynnego cytatu ze stażu:
for the same price :wink: :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Magyar Legyel ket vo barat ...
- Ponad rok temu
-
Zdjecia w AIKIDO
- Ponad rok temu
-
Reklama aikido