Kill Bill
Napisano Ponad rok temu
Film jak film.. juz paru ludzi przeroslo mistrza.. np . G.Richi..
zabawne jest to ,ze Uma - nie wiedziec czemu przypomina w przebraniem B.Lee z wczesnych filmow..
Na red carpecie sie zalila.. " Prosilam quentina.. daj mi choc na chwile karain maszynowy albo choc jeden granat" w filmie uzywa glownei katany i walczy z niekonczaca sie iloscia wrogow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
punktacja 7.9 / 10 - czyli OK.
Napisano Ponad rok temu
Odniosłem dokładnie takie samo wrażenie po kilku scenach które widziałem.no i sie zaczelo.. obyla sie londynska premiera filmu .. pojawili sie rezyser ( o dziwo trzeźwy) i Uma Thurman... no i oczywiscie M.Madsen.. ( Qyentin! nakrecimy wrescie "Vega Boys"? )
zabawne jest to ,ze Uma - nie wiedziec czemu przypomina w przebraniem B.Lee z wczesnych filmow..
Napisano Ponad rok temu
o rany.. przeciez nawet w Soundtracku jest piosenka pod tytulem "Green Hornet"Odniosłem dokładnie takie samo wrażenie po kilku scenach które widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Q.Tarantnio przyznal sie ,ze w kinach jestr wersja "okrojona" na DVd bedzie full
i do tego dodal to polaczenie kung-fu movies i spghetti western
paranoja.. do tego mozna dodac filmy rozterki wewnetrzenj zanussiego i szwedzki bezruch Begrmana.. komplet Oscarow gwarantoway
Napisano Ponad rok temu
i do tego dodal to polaczenie kung-fu movies i spghetti western
paranoja.. do tego mozna dodac filmy rozterki wewnetrzenj zanussiego i szwedzki bezruch Begrmana.. komplet Oscarow gwarantoway
Kowboje z Shanghaju to tez ten sam rodzaj filmu
Napisano Ponad rok temu
a teraz to tylko jeden typ filmu - np. Wladca Pierscieni- kreca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i sie zaczelo.. obyla sie londynska premiera filmu .. pojawili sie rezyser ( o dziwo trzeźwy) i Uma Thurman... no i oczywiscie M.Madsen.. ( Qyentin! nakrecimy wrescie "Vega Boys"? )
Na red carpecie sie zalila.. " Prosilam quentina.. daj mi choc na chwile karain maszynowy albo choc jeden granat" w filmie uzywa glownei katany i walczy z niekonczaca sie iloscia wrogow.
Hmm...Bruce'a Lee owszem ale nie z wczesnych filmów tylko z ostatniego(właściwie przedostatniego ale wyświetlanego jako ostatni; Game Of Death
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
film jest ekstraCzy ktoś już widział? Jakie opinie?
super i wogole
napiernicza sie rowno po kolei z wszystkich superprodukcji
a co do SW to duzo tego i tyle ( moze sie podobac)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pierwszy film Quentina ktory mi sie nie spodobal :? jednym slowem przereklamowany.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mistrzostwa europy w wekaf - budokan
- Ponad rok temu
-
bad boys 2
- Ponad rok temu
-
Bruce Lee Sparring - Oryginal !!!
- Ponad rok temu