Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sex a Capoeira

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
90 odpowiedzi w tym temacie

budo_tora
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 833 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Sex a Capoeira
Ok, kup mi jeszcze bilet i jedziemy :) a raczej lecimy
  • 0

budo_jata
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 69 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

troche OT..

ktos juz chyba tutaj napisal, ze capoeira znacznie podnosi kondycje..
a co daje kondycja w sexie to ja juz chyba tlumaczyc nie musze..:)))

pzdr!
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Podnoscie wiec swija kondycje ku chwale Capoeiry
  • 0

budo_jata
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 69 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

chwala capoeiry ma tu raczej male znaczenie..
po prostu bez kondycji nie ma co myslec o capoeirze..
ja zreszta o wielu innych MA..
prawdaz??
:) )

a nawiazujac do tematu tego watku..
zyskuje na tym nasza sprawnosc seksualna..
czego nie da sie ukryc..:)))) [abada prawde Ci powie..:)))]

pzdr!
  • 0

budo_kanasta
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 104 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

witam
jestem tu przelotem - wpadlem zobaczyc co tam u brazylijczykow :) (trenuje bjj)

temat ciekawy i jak czytam wasze posty to tylko jedna mysl w glowie - kurcze ale maja zagwozdke 8O , zeby tak u nas jakies fajne kobitki na treningach :roll: - no, ale ktora zechce sie kulac po macie ze spoconymi garami :?: :D

a i jeszcze chcialem wpasc na wasze treningi coby pouczyc sie 'tylko' :) jakichs akrobacji, ale teraz to juz sam nie wiem..

pozdroki i dobrych treningow
  • 0

budo_goliatus_
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 491 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Skoro Capoeira jest jak afrodyzjak to moze by ja sprzedawac w Sex Shopach lub zalecac ludziom ktorzy maja kompleksy i nie moga wyrwac zadnej dziewczyny.
Moze wtedy grono Capoerzystow wzbogaci sie o nowych czlonkow.

Bron nas Boze przed takimi adeptami!Lepiej jest chyba miec malo,ale zapalonych ludzi w grupie,niz miec duzo wiary,z ktorych wielu trenuje Capo z w.w. powodow.Capoeira jest modna,ale ludzie,ktorzy trenuja ja tylko z tego powodu,szybko sie poddaja.

Myslisz, ze sa tacy co dla sexu biora sie za capoeire? 8O
  • 0

budo_piaba
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 407 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Myslisz, ze sa tacy co dla sexu biora sie za capoeire?

Moze nie od razu dla sexu,ale sa osoby,ktore przychodza na Capo tylko po to,zeby znalezc sobie partnera.A czy wyniknie z tego cos wiecej to juz co innego.Znam kilka takich przypadkow,ale na szczescie niewiele.
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mysle ze powinnismy jeszcze oprocz sexu zajac sie tematem tykw (dla zainteresowanych jest taki post na tym forum zreszta rownie madry jak ten). Wtedy oprocz sexu mozemy sie oproznic i bedzie rownie milo.
Proponuje wprowadzic na treningach Capoeiry obowiazkowe zajecia z sexu i obowiazkowe picie soku z tykw a zobaczycie jak bedzie kolorowo i przyjemnie. Co wy na to ? Da sie to zrobic ?
  • 0

budo_goliatus_
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 491 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ty ironizujesz w tym momencie?
  • 0

budo_asia
  • Użytkownik
  • Pip
  • 15 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a jak kończą się znane Wam 'przygody' odnośnie późniejszych relacji między trenerem,a taką dziewczyną? prześpią się raz, a potem się widza na treningach i chyba jest niefajnie. Szczególnie kiedy jest to mestre a nie jakiśtam członek grupy. Jeśli taka rzecz się dzieje na wyjazdach to trochę inna sytuacja.Na wyjazdach okoliczności sprzyjają 'zbliżeniom' :D ma się więcej czasu,nie myśli się o obowiązkach itd.. No i zgodzę się z Wami,że wysportowani mężczyźni są postrzegani jako bardziej atrakcyjni, szczególnie jak potrafią salta. Coś w tym jest i na pewno kazda dziewczyna woli wysportowanego capoeristas a nie jakiegoś leniwego tłuściocha :lol:
  • 0

budo_dora
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 73 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na pewno kazda dziewczyna woli wysportowanego capoeristas a nie jakiegoś leniwego tłuściocha :lol:

Zgadzam sie z tym :wink:

Spajk: Ty, o co Ci w ogole chodzi?? Uwazaj, bo bedziesz mial przerabane u pana moderatora 8) :)
  • 0

budo_goliatus_
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 491 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dokladnie, wpierw email, nastepnie telefon a jezeli to nie poskutkuje to moze dojsc nawet do wizytacji :?
  • 0

budo_uirapuru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2966 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

przywołuję pana Spajka do ogólnierozumianego "porządku" albo proszę przygotować się na konsekwencje :twisted: :twisted: :twisted:
  • 0

budo_spajk
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 830 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Drogi moderatorze pozadek jest jak to mowia niemcy "Ordnung muß sein" a po portugalsku bedzie chyba "A ordem deve ser" Jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
  • 0

budo_marreco
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 214 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

abada prawde Ci powie..:)))

Możesz uściślić ?? :D
  • 0

budo_jata
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 69 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Możesz uściślić ??

no wlasnie kurcze zebym wiedzial, do czego chcialem nawiazac..:/

sie zakrecilem..:)

ale generalnie sie domyslam, co moze dzialac na prowadzacych zajecia..
czasem abady sie tak ladnie opinaja na ladnych pupach...
ech...
:) ))

pzdr!
  • 0

budo_scorpio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Brazylijczycy Brazylijczykami ale dla mnie to jest kompletna glupota fak niektorzy to sa naparwde fajni kolesie ale czemu zaraz isc z nimi do lozka, sa poprostu bardziej atrakcyjni bo sa "egzotyczni" :) ale jakby sie ich mialo na codzien to przypuszczam ze cala magia by opadal :D .A co do spania z instrutorami z grupy dla mnei to jest bez sensu ja jakos bym pozniej nie mogla miec do takiej osoby szacunku trener ma byc surowy wymagajcy i nigdy sam nei powinine przekraczac tej granicy co byblo gdybysmy sypiali z nauczycielami ze szkoly?? :X :?: :?: :?: :?: A laseczki te co sie daja nabrac...no coz tylko wspolczuc rozumku :)

bosze nie żyjemy chyba w średniowieczu ani w jakimś państwie wyznaniowym jak ktoś chce się z kimś przespać bez zobowiązań to czemu ma tego nie robić i dlaczego "wspolczuc rozumku"
dziś na onecie przeczytałem artykuł w którym min. jest mowa o tym że kobiety same ograniczają swoją wolność seksualną i znacznie bardziej
kryrykują "rozwiązłe" kobiety niż mężczyźni bo dzięki wstrzemięźliwości mogą zyskać nad mężczyznami przewage i chyba coś w tym jest
bo chociażby w tym wątku panie ostrzej wyrażają się o takiej sytuacji i dziewczynach które mają przygody z instruktorami
ps ciekawe co byście powiedzieli gdyby kobieta instruktor przespała się z swoim uczniem ?
  • 0

budo_uirapuru
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2966 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Capoeira

Napisano Ponad rok temu

kobiety same ograniczają swoją wolność seksualną i znacznie bardziej
kryrykują "rozwiązłe" kobiety niż mężczyźni bo dzięki wstrzemięźliwości mogą zyskać nad mężczyznami przewage i chyba coś w tym jest
bo chociażby w tym wątku panie ostrzej wyrażają się o takiej sytuacji i dziewczynach które mają przygody z instruktorami

Scorpio, znasz sytuacje, ze chcialbym cos przekazac mozliwie najzwięźlej, ale brakuje Ci słów lub jasnego toku rozumowania? Otóż miałem coś takiego, ale to co napisałeś to 100% tego, co myśle ;) Brawo :)

ps ciekawe co byście powiedzieli gdyby kobieta instruktor przespała się z swoim uczniem ?

"Jak z nim, to może ze mną też? :D :D :D "

A na poważnie? Pewnie to samo co wtedy, gdy moja nauczycielka angielskiego umawiała się z chłopakami o rok ode mnie starszymi (4 klasa ogólniaka). Ekstrawagancja, ale... walić to ;)
  • 0

budo_scorpio
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 326 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do calego tematu tylko odtworze slowa Contramestre Vagnera,ktore wymowil na warsztatach w Poznaniu kilka dni temu.

Na treningach Capoeiry zycie prywatne trzeba pozostawic poza sala i zapomniec o nim na czas treningu.Kiedy trenujac bedziemy mysleli o naszych sprawach i problemach,nie bedziemy mogli sie skoncentrowac na trnowaniu Capo.

Osobiscie tez uwazam,ze wszystkie prywatne sprawy podczas treningow powinny zostac na zewnatrz.Zarowno pozytywne jak i negatywne.

Wkoncu znalazla sie jakas kompetentna osoba ktora napisala ze sensem normalnei jestes MOIM BOGIEM sensejem dobrze ze porzadni u kumajacy faceci jeszcze istnieja a nie tylko ci co mysla obydwiema glowkami a czesciej ta miejsza;D :) :)

po 1 można prowadzić trening i być związanym z którymś ze swoich uczniów nie tylko w capie np u łyżwiarzy figurowych związki trenera z zawodniczką albo pary łyżwiarzy się zdarzają

a do Buleczki mam pytanie czy chce zostać zakonnicą będzie wtedy spotykać wielu facetów myślących tylko tą większą głową czyli księży(teoretycznie tak powinni myśleć) normalny człowiek nie tylko facet moim zdaniem powinien myśleć o seksie bo to jest część natury ludzkiej

pzdr
  • 0

budo_dredzia
  • Użytkownik
  • Pip
  • 17 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

od pewnego czasu przegladam przegladam ten topic i szczerze powioedziawszy badz napisawszy mozna sie czasmi niezle usmiac, al emniejsz z tymm;dlaczego co niektorzy uwazaja ze dziewczyny sypiajace z mestrami lub swoimi trenerami to dziwki , a poza tym nie koniecznie sypija z nimi dla zdobycia wyzszego stopnia cordao! dlaczego gdy facet przespi si ez kilkjoma laskami to macho, a gdy to zrobi dziwczyna to niestety uznawana jest za k****?przeciez niezobowiazujacy sex(chociaz niekoniecznie)nie jest niczym zlym, to tylko zalezy od dwojga ludzi, a jaka roznica ze jest to mestre lub trener, ludzie w innych dziedzinach sportu rowniez sypiaja ze soba i jakos nie jest wokol tego tyle szumu.a w sumie charakter brazylijczykow jest bardzo sympatyczny i niektorzy powinni brac z nich przyklad.....

to moze na razie skoncze, bo sie chyba rozpisalam:P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025