Sex a Capoeira
Napisano Ponad rok temu
ktos juz chyba tutaj napisal, ze capoeira znacznie podnosi kondycje..
a co daje kondycja w sexie to ja juz chyba tlumaczyc nie musze..

pzdr!
Napisano Ponad rok temu
po prostu bez kondycji nie ma co myslec o capoeirze..
ja zreszta o wielu innych MA..
prawdaz??

a nawiazujac do tematu tego watku..
zyskuje na tym nasza sprawnosc seksualna..
czego nie da sie ukryc..

pzdr!
Napisano Ponad rok temu
jestem tu przelotem - wpadlem zobaczyc co tam u brazylijczykow

temat ciekawy i jak czytam wasze posty to tylko jedna mysl w glowie - kurcze ale maja zagwozdke 8O , zeby tak u nas jakies fajne kobitki na treningach :roll: - no, ale ktora zechce sie kulac po macie ze spoconymi garami

a i jeszcze chcialem wpasc na wasze treningi coby pouczyc sie 'tylko'

pozdroki i dobrych treningow
Napisano Ponad rok temu
Myslisz, ze sa tacy co dla sexu biora sie za capoeire? 8OSkoro Capoeira jest jak afrodyzjak to moze by ja sprzedawac w Sex Shopach lub zalecac ludziom ktorzy maja kompleksy i nie moga wyrwac zadnej dziewczyny.
Moze wtedy grono Capoerzystow wzbogaci sie o nowych czlonkow.
Bron nas Boze przed takimi adeptami!Lepiej jest chyba miec malo,ale zapalonych ludzi w grupie,niz miec duzo wiary,z ktorych wielu trenuje Capo z w.w. powodow.Capoeira jest modna,ale ludzie,ktorzy trenuja ja tylko z tego powodu,szybko sie poddaja.
Napisano Ponad rok temu
Myslisz, ze sa tacy co dla sexu biora sie za capoeire?
Moze nie od razu dla sexu,ale sa osoby,ktore przychodza na Capo tylko po to,zeby znalezc sobie partnera.A czy wyniknie z tego cos wiecej to juz co innego.Znam kilka takich przypadkow,ale na szczescie niewiele.
Napisano Ponad rok temu
Proponuje wprowadzic na treningach Capoeiry obowiazkowe zajecia z sexu i obowiazkowe picie soku z tykw a zobaczycie jak bedzie kolorowo i przyjemnie. Co wy na to ? Da sie to zrobic ?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
na pewno kazda dziewczyna woli wysportowanego capoeristas a nie jakiegoś leniwego tłuściocha
Zgadzam sie z tym :wink:
Spajk: Ty, o co Ci w ogole chodzi?? Uwazaj, bo bedziesz mial przerabane u pana moderatora 8)

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Możesz uściślić ??
no wlasnie kurcze zebym wiedzial, do czego chcialem nawiazac..

sie zakrecilem..

ale generalnie sie domyslam, co moze dzialac na prowadzacych zajecia..
czasem abady sie tak ladnie opinaja na ladnych pupach...
ech...

pzdr!
Napisano Ponad rok temu
Brazylijczycy Brazylijczykami ale dla mnie to jest kompletna glupota fak niektorzy to sa naparwde fajni kolesie ale czemu zaraz isc z nimi do lozka, sa poprostu bardziej atrakcyjni bo sa "egzotyczni"
ale jakby sie ich mialo na codzien to przypuszczam ze cala magia by opadal
.A co do spania z instrutorami z grupy dla mnei to jest bez sensu ja jakos bym pozniej nie mogla miec do takiej osoby szacunku trener ma byc surowy wymagajcy i nigdy sam nei powinine przekraczac tej granicy co byblo gdybysmy sypiali z nauczycielami ze szkoly??
![]()
![]()
![]()
![]()
A laseczki te co sie daja nabrac...no coz tylko wspolczuc rozumku
bosze nie żyjemy chyba w średniowieczu ani w jakimś państwie wyznaniowym jak ktoś chce się z kimś przespać bez zobowiązań to czemu ma tego nie robić i dlaczego "wspolczuc rozumku"
dziś na onecie przeczytałem artykuł w którym min. jest mowa o tym że kobiety same ograniczają swoją wolność seksualną i znacznie bardziej
kryrykują "rozwiązłe" kobiety niż mężczyźni bo dzięki wstrzemięźliwości mogą zyskać nad mężczyznami przewage i chyba coś w tym jest
bo chociażby w tym wątku panie ostrzej wyrażają się o takiej sytuacji i dziewczynach które mają przygody z instruktorami
ps ciekawe co byście powiedzieli gdyby kobieta instruktor przespała się z swoim uczniem ?
Napisano Ponad rok temu
kobiety same ograniczają swoją wolność seksualną i znacznie bardziej
kryrykują "rozwiązłe" kobiety niż mężczyźni bo dzięki wstrzemięźliwości mogą zyskać nad mężczyznami przewage i chyba coś w tym jest
bo chociażby w tym wątku panie ostrzej wyrażają się o takiej sytuacji i dziewczynach które mają przygody z instruktorami
Scorpio, znasz sytuacje, ze chcialbym cos przekazac mozliwie najzwięźlej, ale brakuje Ci słów lub jasnego toku rozumowania? Otóż miałem coś takiego, ale to co napisałeś to 100% tego, co myśle

ps ciekawe co byście powiedzieli gdyby kobieta instruktor przespała się z swoim uczniem ?
"Jak z nim, to może ze mną też?

A na poważnie? Pewnie to samo co wtedy, gdy moja nauczycielka angielskiego umawiała się z chłopakami o rok ode mnie starszymi (4 klasa ogólniaka). Ekstrawagancja, ale... walić to

Napisano Ponad rok temu
Co do calego tematu tylko odtworze slowa Contramestre Vagnera,ktore wymowil na warsztatach w Poznaniu kilka dni temu.
Na treningach Capoeiry zycie prywatne trzeba pozostawic poza sala i zapomniec o nim na czas treningu.Kiedy trenujac bedziemy mysleli o naszych sprawach i problemach,nie bedziemy mogli sie skoncentrowac na trnowaniu Capo.
Osobiscie tez uwazam,ze wszystkie prywatne sprawy podczas treningow powinny zostac na zewnatrz.Zarowno pozytywne jak i negatywne.
Wkoncu znalazla sie jakas kompetentna osoba ktora napisala ze sensem normalnei jestes MOIM BOGIEM sensejem dobrze ze porzadni u kumajacy faceci jeszcze istnieja a nie tylko ci co mysla obydwiema glowkami a czesciej ta miejsza;D![]()
![]()
po 1 można prowadzić trening i być związanym z którymś ze swoich uczniów nie tylko w capie np u łyżwiarzy figurowych związki trenera z zawodniczką albo pary łyżwiarzy się zdarzają
a do Buleczki mam pytanie czy chce zostać zakonnicą będzie wtedy spotykać wielu facetów myślących tylko tą większą głową czyli księży(teoretycznie tak powinni myśleć) normalny człowiek nie tylko facet moim zdaniem powinien myśleć o seksie bo to jest część natury ludzkiej
pzdr
Napisano Ponad rok temu
to moze na razie skoncze, bo sie chyba rozpisalam:P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Tykwa-przeczyszczająca.
- Ponad rok temu
-
Ktos kiedy pytal o ten kawalek...