Takie śmieszne? Popatrz na to z perspektywy obiektywnego bilansu walk, a nie emocji i walki z Roycem.Jeden z lepszych fighterów.
LOL
Takie pierdolenie zawsze mnie rozluźnia.
mam nadzieje ze teraz jestes jeszcze bardziej rozluzniony
Totalnie.
Napisano Ponad rok temu
Takie śmieszne? Popatrz na to z perspektywy obiektywnego bilansu walk, a nie emocji i walki z Roycem.Jeden z lepszych fighterów.
LOL
Takie pierdolenie zawsze mnie rozluźnia.
mam nadzieje ze teraz jestes jeszcze bardziej rozluzniony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie śmieszne? Popatrz na to z perspektywy obiektywnego bilansu walk, a nie emocji i walki z Roycem.
Gracie zawsze znajdą jakąś durną wymówkę żeby walkę uznać za niebyłą.
Napisano Ponad rok temu
Walka po prosttu powinna byc uznana za nierozstrzygnieta i powinien wyznaczony byc nowy termin.
Takie śmieszne? Popatrz na to z perspektywy obiektywnego bilansu walk, a nie emocji i walki z Roycem.
Jeden z lepszych fighterów.
LOL
Gdyby walka potrwała kilkadziesiąt sekund dłużej to nikt by nie miał wątpliwości, że Yoshida wygrał.
IMHO Gracie zawsze znajdą jakąś durną wymówkę żeby walkę uznać za niebyłą.
Napisano Ponad rok temu
-Co sądzisz o swojej walce z Yoshidą?
Royce Gracie: Było czarno na białym w kontrakcie że sędzia nie może przerwać walki. Sędzia złamał warunki przerywając walkę.
Zawodnik mówi:"panie sędzio, po nim, przerwij walke" Sedzia: "OK., przerywam" To tak jak ja bym wszedł na ring boksować z Mike Tysonem. Runda by się zaczęła a ja spojrzał bym na sędziego i powiedział: "Panie sędzio, on chyba nie jest w zbyt dobrym stanie, lepiej niech pan przerwie"
Sędzia "Naprawde?" Przerywa walkę? No nie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurde, jeszcze żadnej nie widziałem, może mi opowiesz? Tylko ze szczegółami, ok? Strasznie światowy z ciebie koleś. Co do walki z Silvą to akurat się zgodzę, Yoshida ma przesrane.lepiej zacznij ogladać walki a nie bilansy. (zreszta i tak po walce z Silva ten bilans Yoshidy nie bedzie już taki piękny)
Napisano Ponad rok temu
Kurde, jeszcze żadnej nie widziałem, może mi opowiesz?
Napisano Ponad rok temu
Gdyby walka potrwała kilkadziesiąt sekund dłużej to nikt by nie miał wątpliwości, że Yoshida wygrał. IMHO Gracie zawsze znajdą jakąś durną wymówkę żeby walkę uznać za niebyłą.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu