pokaz bjj i vt w lublinie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprubuje się wybrać do Was a trening, ale wkrótce (finanse i czas) No właśnie - czy można załóżmy zacząć treningi od połowy sezonu?
Napisano Ponad rok temu
od tomkaw banie ale musialy byc jaja ja nie moge
po tym pokazie na treningu były 4 nowe osoby nie wiedomo czy beda
cwiczyc alke chyba im sie spodobalo 8) 8)
teraz jak jest duzo nowych to maja z kim cwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Wrazenia po pokazie. Udał sie i to bardzo. Odnośnie reakcji widownie to dziewczynom strasznie spodobały sie spodenki bad boya i zaczepiały mnie po pokazie
Pokaz bjj, spodziewałem sie że ludzie mogą nie kumać, co to za przytulanki itp.. hmm trzeba było spróbować
Pokaz vt, to sie ludziom podobało, pewnie starsze nauczycielki były w szoku :wink:
Po pokazie karateka chciał sie sprawdzić z Luzikiem, zapewne biały pasek błysnął mu w oku. Ciosy tylko na korpus. Pierwsza walka 23 sek -balacha, druga 27 sekund i chyba mata leo, trzecia walka Luzik zjadł go lowkickami. I tyle.
Za pare dni wrzuce fotki
Napisano Ponad rok temu
Tak powiem troche o reakcji na pokazy moich ruwieśników. Ogólnie to ciasnota umysłowa i ignorancja się szerzy. Paru znajomych mam po karate/tkd i byli bardzo mocni w gębie. Skwitowali bjj jako "pieszczoty"
Szkoda że nie chcieli sie troche poprzytulać. Tak to jest z bjj że wyglada jak wyglada, pokazy może nie zachecą do trenowania tylko chyba trzeba jakiemuś niedowiarkowi udowodnic skuteczność bjj na jego własnej skórze a raczej stawie.
a i słyszałem, ze zawodnicy robią straszne błędy w walce bo gdzież to taka pochylona postawa.
Chodziło o postawe w bjj czy w czasie sparingów vale tudo?
Sprubuje się wybrać do Was a trening, ale wkrótce (finanse i czas) No właśnie - czy można załóżmy zacząć treningi od połowy sezonu?
Jasne
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" jeżeli ja bym kopnął tak pochylonego faceta w twarz z nozyc to zapewniam, że baaardzo by gościa zabolało"
"na każdej walce Moziego w chwyt i na ziemię, gdzie nie ma żadnych szans, a mógł Mozi kpnąć w głowe? jaja? nie!!!"
"...gdybym miał pełne ochraniacze, spróbowałbym"
fajny gość
Napisano Ponad rok temu
TKD 3 moze 4 miechy
" jeżeli ja bym kopnął tak pochylonego faceta w twarz z nozyc to zapewniam, że baaardzo by gościa zabolało"
"na każdej walce Moziego w chwyt i na ziemię, gdzie nie ma żadnych szans, a mógł Mozi kpnąć w głowe? jaja? nie!!!"
"...gdybym miał pełne ochraniacze, spróbowałbym"
fajny gość
DOBRE!!! Przypomina mi się koleś - co napisał że jak się kopie kolano na głowę to:
"przy probie kopnięcia w głowe chwytasz prawą ręką za kość piszczelową, barkiem opadasz na kolano i kolanko kopiącego łamie się samo. " hehehehehe - więcej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z takimi trzeba sparować i tyle... Albo zapraszać na treningi. Z biegiem czasu zmądrzeją.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza walka 23 sek -balacha, druga 27 sekund i chyba mata leo, trzecia walka Luzik zjadł go lowkickami. I tyle.
ci karatecy to sie chyba nigdy nie nauczą :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właściwie wykopał go z maty...
Rozumiem,że parteru mógł nie znać i dlatego przegrał 2 walki,ale low kicki?
Żenada.
Napisano Ponad rok temu
Nie w każdym stylu/klubie karate ćwiczy się lowkicki. A poza tym im niższy stopień i wiek, tym większe ego.Dla mnie najlepsze jest to,że w trzeciej walce z tym karateką,Luzik SKOPAŁ go okrutnie.
Właściwie wykopał go z maty...
Rozumiem,że parteru mógł nie znać i dlatego przegrał 2 walki,ale low kicki?
Żenada.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w domu tylko rusz 4 literki i przyjdz na jakis trening
pogadamy troszke beda ostre jajca 8)
Napisano Ponad rok temu
Do tego trzeba odwagi.
W tym przewyższył on swoich kumpli kilka razy.
Brawo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ w Gliwicach
- Ponad rok temu
-
Nowa strona Vale Tudo Warszawa