Mam pytanie czy gdzieś w Białymstoku istnieje jakis klub aikido lub capoeiry dziekuje za odpowiedzi... ;]

Drobna sprawa...
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Drobna sprawa...

Oczywiscie ze istnieje ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Capoeira w Bcity rozwija sie coraz prezniej
 Capoeira w Bcity rozwija sie coraz prezniej  Na razie nie ma tu zadnej grupy posiadajacej swojego Mestre, ale z tego co wiem, to coraz blizej do tego, aby to byla Abada. Po blizsze informacje zglos sie Pana o tym numerze GG : 5249639. Pabo, chyba sie nie obrazisz
  Na razie nie ma tu zadnej grupy posiadajacej swojego Mestre, ale z tego co wiem, to coraz blizej do tego, aby to byla Abada. Po blizsze informacje zglos sie Pana o tym numerze GG : 5249639. Pabo, chyba sie nie obrazisz  

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Capoeira w Bcity rozwija sie coraz prezniej
 Capoeira w Bcity rozwija sie coraz prezniej  Na razie nie ma tu zadnej grupy posiadajacej swojego Mestre, ale z tego co wiem, to coraz blizej do tego, aby to byla Abada. Po blizsze informacje zglos sie Pana o tym numerze GG : 5249639. Pabo, chyba sie nie obrazisz
  Na razie nie ma tu zadnej grupy posiadajacej swojego Mestre, ale z tego co wiem, to coraz blizej do tego, aby to byla Abada. Po blizsze informacje zglos sie Pana o tym numerze GG : 5249639. Pabo, chyba sie nie obrazisz  

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki) CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki)- Ponad rok temu 
- 
			 Only the strong - juz nie posciagamy Only the strong - juz nie posciagamy- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira w Trójmieście i okolicach Capoeira w Trójmieście i okolicach- Ponad rok temu 
- 
			 Idol Idol- Ponad rok temu 
- 
			 Czego nauczy mnie Capoeira? Czego nauczy mnie Capoeira?- Ponad rok temu 
- 
			 Koniec wakacji 2003 w Warszawie Koniec wakacji 2003 w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 Batucada Bateria Ritmodelia sobota 19.00 rotunda Batucada Bateria Ritmodelia sobota 19.00 rotunda- Ponad rok temu 
- 
			 tatuaże tatuaże- Ponad rok temu 
- 
			 Festa Brazil Warszawa 4-6 wrzesnia Festa Brazil Warszawa 4-6 wrzesnia- Ponad rok temu 
- 
			 Wiek a Capoeira Wiek a Capoeira- Ponad rok temu