CAPOEIRAFIGHTER2 po raz kolejny (na wyciągnięcie ręki)
Napisano Ponad rok temu
Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].exe 45,97MB
Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].RAR 45,92MB
adresy do nich to:
ed2k://|file|Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].exe|48199187|3DA9E3FFF2F471ADB537AC0A1D7021DD|/
ed2k://|file|Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].RAR|48146514|78B6B14D4AC834FE7281D456C0A95538|/
W prawdzie nie wiem co to jest bo jestem w trakcie ściągania ale nazwa i rozmiar plików przemawiają za tym że jest to gra .
Im więcej osób bedzie to ciągło tym więcej źródeł będzie więc KOŻYSTAJCIE.
pozdrawiam
(poniewaz CF2 jest produktem komercyjnym i jego sciaganie z sieci jest nielegalne ZA KARE.... odlepiam post... i niech to bedzie nauczka dla nastepnych, obrzydliwi PIRACI - Uirapuru)
Napisano Ponad rok temu
Po drugie secondo sciągnięty plik Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].RAR żeczywiście zawiera grę jednakże przy uruchomieniu pyta o płytę (i tu prośba to wszystkich posiadających zdolności manualne w dziedzinie łamania i miażdżenia, jeśli komuś uda się to obejść to dajcie znać, tylko może tak żeby Virapury nic nie wiedział bo nas zjedzie równo)
No to tyle.
pozdrawiam
mam nadzieję że nie dostanę za to bana
Napisano Ponad rok temu
A więc aby nie gorszyć wszystkich sprawiedliwych swoim odkryciem odsyłam wszystkich zainteresowanych na moją skrzynke:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam
ps naprawdę wypaśna gierka
(teraz to już pewnie mam przechlapane)
MadMatt rulezzzzzzzzzz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po drudie primo jestem towarzyski ale do granic więc czy ktoś może usunąć post PLASTUSA bo burzy ogólny pozytywny wizerunek tematu 8)
ps. dostaję sporo postów od was za wszystkie, dzięki
Napisano Ponad rok temu
A tak wogule Matt to toważyski nie jesteś bo jak byś byl to, byśmy wieczory na mieście spędzali inaczej...o a gre już śćągam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Wyedytować plik bjs.cff (znajdujący się w katalogu z grą) jakiś edytorze textowym np.wortpad
2. Zmienić znajdujące się tam 0 na 1
3.Zapisać plik i nadać mu atrybut tylko do odczytu
(przy każdym uruchomieniu gry będzie wyskakiwał komunikat o błędzie, należy go potwierdzić i dalej już jest spoko)
4.Załatwić wszystkie potrzeby zanim uruchomi się grę bo wciąga
No to bybyło na tyle. Total nielegal za totalną darmochę.
Skoro teraz każdy będzie grał w CF2, to może wrzucić na ten temat swoje spostrzeżenia odnoszące się do niej (a nie jakieś PLASTUSIOWE pamiętniki )
Mi na przykład spodobała się możliwość gry w trybie JOGO DINHEIRO. Przypomina to trochę przejęcie flagi z quake, trzeba zepchnąć przeciwnika do narożnika, sprać go (aczkolwiek nie koniecznie), zabrać mu flagę i wrócić do swojego narożnika. Fajna możliwość tylko szybko można się się wyrobić i zakończyć walkę w parę sekund (chyba że miałem farta, albo jestem taki dobry).
Pozatym pozostałe scenerie np. zachód słońca, no i móza przykówają do kompa.
To tyle ode mnie.
KTO JESZCZE NIE ŚCIĄGNĄŁ NIECH TO ZROBI JAK NAJSZYBCIEJ
AXE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pazdrówko
Napisano Ponad rok temu
rozpakowujemy plik Capoeira.Fighter.2(CF2).[LioNetwork.Net].RAR, z czego otrzymujemy plik CF2.ISO (co jak sie okazuje mozna rowniez rozpakowac ale to nas nie obchodzi). Plik CF2.ISO jest imagem (obrazem) plyty CD-ROM, na ktorej byla gra, a konkretnie sesji z danymi (plyta w oryginale zawiera jeszcze traki muzyczne) - sciagamy z internetu i instalujemy program typu Virtual CD tudzież Fake CD itp (mozna uzyc programu z pakietu Nero Burning Rom, ja uzylem Virtual Demon Manager) i montujemy obraz plyty jako wirtualny napęd CD - grę instalujemy i odpalamy, działa i nie ma żadnych błędów
a zorientowanych prosze o podeslanie namiarow na muzyke z tej gierki... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] może szału nie robi, ale posłuchać mozna, mi sie podoba nawet nawet
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze jedno... zna ktos metode na wyciaganie danych z plikow .swf ? slyszalem ze najnowsze flashe beda mialy taka mozliwosc... chcialbym pare animek pozyczyc z gry
Napisano Ponad rok temu
Przeszedłem już tournament chyba trzema postaciami, na końcu zawsze walcze z Jamaicą, a potem nikt się nie odkrywa. Co robie źle ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracajac do prosby. Jezeli ktos ma chec to moze sie skontaktowac ze mna i podam wtedy adres mojego ftp. Oczywiscie nie pozostane dluzny i odwdziecze sie innymi materialami o capo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Only the strong - juz nie posciagamy
- Ponad rok temu
-
Capoeira w Trójmieście i okolicach
- Ponad rok temu