Co w nastepnym BUDOJO szanowna redakcjo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i kiedy sie kolejny numer ukarze.... mam nadzieje ze nie bedzie opoznien....
Drodzy, wierni i słusznie niecierpliwi Czytelnicy!
Numer 2 jest już zamknięty i poszedł do druku. Jest bardzo ciekawy.
Według zapewnień wydawcy, dystrybucja rozpocznie się w zaplanowanym terminie tj.ok.15-17 września. 8) :roll: 8)
Napisano Ponad rok temu
Weeeeeeeeeeeeeeeee^___________^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już za chwileczkę już za momencik...Ale moze choc rabek tajemnicy 8) uchylicie szanowna redakcjo poklon , o czym poczytac bedzie mozna
Odrobina cierpliwości już za kilka dni wszystko będzie wiadomo. 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Ach droga Redakcjo, młodsza siostro Reakcji upss, chciałem rzec Tradycji ( no bo chyba nie Extradycji zwłaszcza furki z weglem :wink: Ty to umiesz budowac nastrój niczym mityczne prekursorki szlachetnej sztuki streapteasu zwanego wówczas Tańcem siedmiu zasłon 8) Z drżeniem łydek czekam na kolejna odsłone aby zbielałymi z podziwu ustami sławić Twe imie po morzach i oceanach wiedzy aikiJuż za chwileczkę już za momencik...Ale moze choc rabek tajemnicy 8) uchylicie szanowna redakcjo poklon , o czym poczytac bedzie mozna
Odrobina cierpliwości już za kilka dni wszystko będzie wiadomo. 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze sie Szanownej Redakcji nie narazilem za bardzo, bo chcialbym sie na to zapowiadane kenjutsu na Ursynowie zapisac... i przezyc...
Napisano Ponad rok temu
Nie bój zaby, synek, nie bój zaby jak mawia Ferdek Kiepski do Waldusia... bo chcialbym sie na to zapowiadane kenjutsu na Ursynowie zapisac... i przezyc...
Redakcja nie taka groźna czegom najlepszym dowodem bom kiedyś się u niej zapisywał na zajecia (ostrożnie podejmując pod kolana, coby żylaków nie urazić icałujac pierścienie ale umiejetnie coby tombak nie zlazł 8) )w czasach przed dinozaurami i żyję. W prawdzie wywalił mi kiedyś obojczyk i bark :roll: wykluczajac mnie skutecznie z czynnego ćwiczenia na 3 miechy ale to dawno było. Choć inni nie mieli tyle szczęscia swoją droga np taki Bodzio 8O Ale teraz Redakcja jest juz dojrzałą redakcją i stara się nie kaleczyć uke bo kogoś chce w końcu nauczać, a inaczej to wszyscy dadzą w długą ... Także spoko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Badziewie, jak zwykle
Napisano Ponad rok temu
co? co? co?
nie CO! a PROSZĘ! Jeżyk gdzieś ty się chował?!
......No dobrze nie martw się, ale żeby mi to było ostatni raz. :? :roll:
Napisano Ponad rok temu
co? co? co?
nie CO! a PROSZĘ! Jeżyk gdzieś ty się chował?!
U ciebie i Romka na treningach , zatem nie spodziewaj się zbyt wiele
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cos w tym jest, Jezu, stare himalajskie przyslowie mowi: Sadzcie mistrza po uczniach jego!
na szczęście, to dawno i nie prawda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skądże :wink: To się nazywa dezintegracja pozytywna, czyli destrukcja po to, aby mogła nastapic doskonalsza integracja na wyzszym poziomie 8) 8)uu.. Czyzbym widział rozłam partii??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dorównać senseiowi?
- Ponad rok temu
-
Znalezione w internecie
- Ponad rok temu
-
AIKI-DO w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Staz z Nebi Vuralem
- Ponad rok temu
-
Nowy rok szkolny - pierwszy trening
- Ponad rok temu
-
Jak powinno rozwijać się Aikido w przyszłości?
- Ponad rok temu
-
Staże aikido?
- Ponad rok temu
-
AIKIDO POZNAN
- Ponad rok temu
-
Licencje Hombu Dojo
- Ponad rok temu
-
Czy tylko Nishio?