Shidokan EMERS TEAM Katowice
Napisano Ponad rok temu
Trening zaczyna sie od uklonow jak to w karate.
A potem to rozgrzewka, troche kondycji, siakies rozciaganko, cwiczenie technik, techniki w parach. Po zaznajomieniu sie z podstawami stacje, worek.
Duzo walk z cieniem.
Trening to trening tego nie da sie opisac to trzeba przezyc
Co za len rzut beretem od sekcji, a nie ma czasu zobaczyc
:wink:
Napisano Ponad rok temu
...wiem, mogę przyjść i zobaczyć. Niestety, czasu nie mam...
Jak nie masz czasu to przekazywanie Ci wszelkich informacji jest zbędne.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musiałbym zrezygnować z treningu, by przyjść was pooglądać. Ale dzięki za info. Jeszcze jedno pytanie - cena (za miesiąc)???
To nie idz "ogladac", tylko zrob trening
A ja veni, vidi i te.. no.. wici... w sensie bylem, widzialem i trenowalem w "Emesach" i jest wporzo .
Napisano Ponad rok temu
Polecam.
Napisano Ponad rok temu
Musiałbym zrezygnować z treningu, by przyjść was pooglądać. Ale dzięki za info. Jeszcze jedno pytanie - cena (za miesiąc)???
Napisano Ponad rok temu
Składka za miesiąc terningu wynosi 50 zł.
Napisano Ponad rok temu
Składka za miesiąc terningu wynosi 50 zł.
Dziękuję Ci BAAAAAAARDZO!!! A już myślałem, że to jakaś wielka tajemnica...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A o zmianach terminazu treningow nic mi nie wiadomo.
Trzeba zaczekac az sensei cos napisze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sid moze wybierasz sie na trening do Katowic ?? Ja bym sie przeszedl w poniedzialek tj. 29 grudnia. Dobrze by bylo w koncu na zywo Pana Radlinskiego zobaczyc
O to to...ja tez sie wybieram Pana Mariusza Radlinskiego na trzez... ekhem.. tego... na zywo zobaczyc...
To jak juz bedziesz w ten poniedzialek, to sie zamelduj, nie ? musi po treningu pojdziemy zasoby wit. C uzupelniac (znana i popularna metoda dr. Kneipp'a )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O ...Ja też będę,czyżby szykowała się jakaś libacja? :wink:
Jak zwykle w Katowicach, heee... Oni tam tylko czasem NIE ida po treningu na browara mo3mordy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
OOO spox, ty az z gdyni przyjezdzasz Ja bede w judodze serwacha latwo bedzie mnie poznac
Jestem na Slasku na swieta.
Wypatruj najwyzszych kategorii wagowych (100+ ) na poniedzialkowym treningu, z najciezszych jestem najnizszy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spox mysle ze sie znajdziemy ja kolo 183cm 83kg, a mam szukac w jakim wieku kogos?
Cham :roll:
Mam ciagle 18 lat :roll: Zdaje sie, ze bede tam wsrod cwiczacych najstarszy... :roll:
Napisano Ponad rok temu
spox mysle ze sie znajdziemy ja kolo 183cm 83kg, a mam szukac w jakim wieku kogos?
Cham :roll:
Mam ciagle 18 lat :roll: Zdaje sie, ze bede tam wsrod cwiczacych najstarszy... :roll:
sorry nie chcialem sie po prostu pomylic Ja niebawem 20, randori pewnie tez sie znajdzie to do poniedzialku
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tim Sylvia w Tom Green Show
- Ponad rok temu
-
Jackson wyznaje miłość Silvie!!!
- Ponad rok temu
-
Kontrowersyjna wypowiedź