Parter na glebie? a dzieście ćwiczyli? Na zlocie w Lublinie tarzaliśmy się na glebie, lord, adamd, macie koszulki jeszcze brudne?Dziś też fajnie, choć parter na gołej ziemi dał się we znaki :wink:
Pozdrawiam.
Shidokan EMERS TEAM Katowice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zalaminowali je i powiesili na ścianie.Parter na glebie? a dzieście ćwiczyli? Na zlocie w Lublinie tarzaliśmy się na glebie, lord, adamd, macie koszulki jeszcze brudne?
Ja też kiedyś ćwiczyłem na parkiecie i wszystko mnie bolało przez 2 tyg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś też fajnie, choć parter na gołej ziemi dał się we znaki :wink:
Pozdrawiam.
O, tak szybko sie wrocillo z treningu? Ja dopiero przed chwila
Co do kauczukowej podłogi - nie wybiegaj przed orkiestrę, będę mówił o tym na następnym treningu.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Ja też kiedyś ćwiczyłem na parkiecie i wszystko mnie bolało przez 2 tyg.
Neee, Sławek. Bez przesady - nie robiłbym treningu parteru na parkiecie. Mamy fajną podłogę kauczukową tylko jedyny większy problem to są otarcia skóry - dlatego bez nakolanników i nałokietników się nie obejdzie.
Zresztą, i tak wchodzimy na matę za miesiąc.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
No to co wprowadza w błąd? rzucić kamyczkiem?hehe, moze nie bylo az tak zle z ta "gleba" :wink: . dla wyjasnienia cwiczymy na sali z cos ala kalczukowa nawierzchnia 8) , a no i materacyki tez byly , wiec zyc nie umierac...
Napisano Ponad rok temu
Nie wszędzie są warunki, jakie by się chciało mieć. No, ale przynajmniej wiadomo, że mata to nie to samo co twarde podłoże na ulicy. :wink:Neee, Sławek. Bez przesady - nie robiłbym treningu parteru na parkiecie. Mamy fajną podłogę kauczukową tylko jedyny większy problem to są otarcia skóry - dlatego bez nakolanników i nałokietników się nie obejdzie.
Zresztą, i tak wchodzimy na matę za miesiąc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To jak u mnie... :-) Gratuluję...!Po prostu :fajny trener, fajny trening , fajni ludzie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale w przyszłym miesiącu powinienem pokazać się na treningu i spróbować;-))) i zobaczę jak to się wcina;-)))
A w tym miesiącu wpadnę zobaczyć jak sobie radzicie na macie
Do zobaczyska
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie: czy techniki uderzeń są typowo karateckie czy bardziej thaiboxerskie? Bo to co mnie zawsze zniechęcało w karate (a otarłem się i o tradycyjne i o Oyama) to te zupełnie niepraktyczne uderzenia - słaba praca barków ,brak sierpowych ,statyczna postawa.
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie: czy techniki uderzeń są typowo karateckie czy bardziej thaiboxerskie? Bo to co mnie zawsze zniechęcało w karate (a otarłem się i o tradycyjne i o Oyama) to te zupełnie niepraktyczne uderzenia - słaba praca barków ,brak sierpowych ,statyczna postawa.
Sam się przekonasz jak zaczniesz trenować.
A konkretniej: bardziej thaiboxerskie. Szczególnie jeżeli chodzi o moje nauczanie.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ha a ja juz jutro na shidokanie w Katowicach sie pojawie mialo buc Bjj ale jednak zmienilem zdanie zobaczymy czy dam rade :twisted:
Zapraszam i życzę powodzenia!
Pozdrawiam,
MR.
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie- macie jakieś plany co do Gliwic ??? I ile b kosztują treningi ???
Napisano Ponad rok temu
Jest duza szansa na to, że Shidokan bedzie w Gliwicach, pracujemy nad tym.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tim Sylvia w Tom Green Show
- Ponad rok temu
-
Jackson wyznaje miłość Silvie!!!
- Ponad rok temu