budo_Randori napisał
Parter na glebie? a dzieście ćwiczyli? Na zlocie w Lublinie tarzaliśmy się na glebie, lord, adamd, macie koszulki jeszcze brudne?Dziś też fajnie, choć parter na gołej ziemi dał się we znaki :wink:
Pozdrawiam.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Randori napisał
Parter na glebie? a dzieście ćwiczyli? Na zlocie w Lublinie tarzaliśmy się na glebie, lord, adamd, macie koszulki jeszcze brudne?Dziś też fajnie, choć parter na gołej ziemi dał się we znaki :wink:
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
budo_Fiodor napisał
Zalaminowali je i powiesili na ścianie.Parter na glebie? a dzieście ćwiczyli? Na zlocie w Lublinie tarzaliśmy się na glebie, lord, adamd, macie koszulki jeszcze brudne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Randori napisał
Dziś też fajnie, choć parter na gołej ziemi dał się we znaki :wink:
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
budo_slaszysz napisał
Ja też kiedyś ćwiczyłem na parkiecie i wszystko mnie bolało przez 2 tyg.
Napisano Ponad rok temu
budo_Nieciu napisał
No to co wprowadza w błąd? rzucić kamyczkiem?hehe, moze nie bylo az tak zle z ta "gleba" :wink: . dla wyjasnienia cwiczymy na sali z cos ala kalczukowa nawierzchnia 8) , a no i materacyki tez byly , wiec zyc nie umierac...
Napisano Ponad rok temu
budo_Mariusz Radliński napisał
Nie wszędzie są warunki, jakie by się chciało mieć. No, ale przynajmniej wiadomo, że mata to nie to samo co twarde podłoże na ulicy. :wink:Neee, Sławek. Bez przesady - nie robiłbym treningu parteru na parkiecie. Mamy fajną podłogę kauczukową tylko jedyny większy problem to są otarcia skóry - dlatego bez nakolanników i nałokietników się nie obejdzie.
Zresztą, i tak wchodzimy na matę za miesiąc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Randori napisał
To jak u mnie... :-) Gratuluję...!Po prostu :fajny trener, fajny trening , fajni ludzie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Szpieg napisał
Mam takie pytanie: czy techniki uderzeń są typowo karateckie czy bardziej thaiboxerskie? Bo to co mnie zawsze zniechęcało w karate (a otarłem się i o tradycyjne i o Oyama) to te zupełnie niepraktyczne uderzenia - słaba praca barków ,brak sierpowych ,statyczna postawa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Chriser00 napisał
Ha a ja juz jutro na shidokanie w Katowicach sie pojawie mialo buc Bjj ale jednak zmienilem zdanie zobaczymy czy dam rade :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu