Kershaw 1680 Steven Seagal
Napisano Ponad rok temu
Znany "nozorob" Ken Onion popelnil noz, ktory " is a big, handsome knife specifically created to fit Mr. Seagal's hand." To chyba ten sam, ktorym Mr. Seagal szatkowal warzywa w "Liberatorze"? Ciekawe czy ktos stworzy np. prezerwatywy "specifically created to fit Mr. Seagal's ......." :wink:
To jakis nowy trend - noz firmowany przez aktora filmow akcji, teraz czekamy z niecierpliwoscia na Kershaw 1681 Jackie Chan.
Chyba panu S.S rzeczywiscie koncza sie pieniadze...ale czemu szuka ich akurat w nozach?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/url]
W sumie nawet podobny: duzy, zwalisty, ubrany na czarno i z wyraznym "brzuszkiem"...
Napisano Ponad rok temu
Sam nożyk jest jak reszta zabawek Kena ok, do tego ten styl. Mam od niedawna Leeka no i poprostu miodzio. Fliperek poprostu korci żeby go wciskać, otwierać i zamykać. Niewiem ile razy tak pstrykam w ciąku dnia ale napewno poniżej 50razy nie schodzę. Niedługo zamieszczę recenzję i zdjęcia. Ale wracając do tematu gdyby agent 007 pstrykną na filmie nożem MODa albo Microtecha napewno była by to giga reklam i zachęta dla nieprzekonanych.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Sandokan, prezerywatywy a'la S.S. sa juz. W wolnym tlumaczeniu brzmi to tak - "rozmiar azjatycki".
K_P
He, he.... dobre! Pewnie za to wlasnie dostal od Japonczykow kilka honorowych danow w Aikido - jak pisza na stronie BestKnives: "Seagal is also well known as a 7th Degree, Black Belt Aikido Master."
Napisano Ponad rok temu
Tam był jakiś rzucak z jednego kawałka stali. Kiedyś miałem jego fotke i nazwę firmy.
Tym składakiem Seagal operował w filmie Obcokrajowiec (The Foreigner).
Tak mi sie wydaje. Sprawdzę jeszcze po dotarciu do domq, bo tam mam lepszy i tańszy dostęp do netu i ten film.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale pamięć już nie ta i wzrek zachodzi mgłą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W sumie nawet podobny: duzy, zwalisty, ubrany na czarno i z wyraznym "brzuszkiem"...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ciekawy patent - push dagger i sztylet w jednym...
- Ponad rok temu
-
Strider SMF
- Ponad rok temu
-
CS SRK - kilka fotek i txt-ów
- Ponad rok temu
-
Kerambit - zdjęcia, opisy.
- Ponad rok temu
-
Calkiem ciekawa propozycja ...