Poczatek treningów w Olsztynie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

No i w koncu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Victory
 Victory   

Napisano Ponad rok temu
Kto chce przyjść na trening musi przynieść 20 zł wpisowego...
To juz mozna bylo sobie podarowac :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 No, chyba, ze jest to Polska Liga Pilki Noznej
 No, chyba, ze jest to Polska Liga Pilki Noznej  

Napisano Ponad rok temu
Ale to chyba nie instruktorzy mają inwestować tylko uczniowie. Oni i tak dużo robią decydując się na przyjazd z końca Polski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak pierwszy raz zapraszalismy instruktora do polski, to wszystko szlo z naszej kasy - i to wlasnie byla inwestycja - w nas samych.
Napisano Ponad rok temu
z tego co pamietam to olsztyn chcial grupe a nie grupa chciala olsztyn (ale prosze tego opacznie nie zrozumiec)
To zdanie w ogóle nie ma sensu hehehe :-) ale nie martw sie Jakubku już w porzadku mój żołądku hehehe

Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla organizatorow.
I faktycznie zadna grupa nie chciala Olsztyna wziac pod swoje skrzydla
 , ale Olsztyn sie postaral, bo ludzie zaczeli prężnie dzialac.
  , ale Olsztyn sie postaral, bo ludzie zaczeli prężnie dzialac.

Napisano Ponad rok temu
W sumie moze i macie racje ale troche glupio to zabrzmialo ;] a co jak ktos nie bedzie cwiczyl na pierwszym treningu ? Zreszta 20 zl jak na koszt sali od osoby to dosc duzo... Wydaje mi sie ze cena odstraszy troche ludzi i tak 3 kumli sie zlozy i wysle jednego na zwiady :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie widze nic niestosownego w tym co napisal kaszub. podal cene i to chyba jest zupelnie normalne ze sie podaje jak sie zaczyna cos nowego w nowum miejscu?
Napisano Ponad rok temu
Chyba normalną rzeczą jest, że za treningi się płaci i wydaje mi się, że 20 zeta za pierwszy trening nie jest wygórowaną ceną... :roll: Znasz jakąś grupę Capoeira, która działa i daje lekcje za darmo ??
Myślę, że zaczynanie kolejnej dyskusji na temat pieniędzy w Capo jest bez sensu.
Zresztą nie widzę, żeby ktoś z osób ćwiczących w Olsztynie, wyraził swoje niezadowolenie na ten temat...
BTW: Myślę Sou, że Veneno nie będzie miał nic przeciwko temu, żebyś finansował mu dojazdy z Gdyni do Olsztyna :twisted:
Peace

Napisano Ponad rok temu
wtedy bys juz niewyrobił i podziekowal (mowie na podstawie Twojej reakcji na 20 zł)
O niezly pomysl, Veneno przeciez nie sra pieniędzmi.Myślę Sou, że Veneno nie będzie miał nic przeciwko temu, żebyś finansował mu dojazdy z Gdyni do Olsztyna :twisted:
Ty masz przypuszczalną odpowiedz na te twoje "dlaczego az 20zł??":
-sala
-dojazd i powrot(4x w miesiącu)przypuszczalnie 1 trening na tydzen
-no i to co mu sie nalezy bo przeciez promocji wam niemoze zrobic
Napisano Ponad rok temu
Sory stary ze tak gadam ale taka prawda
:?
Napisano Ponad rok temu
... i powinienes sie cieszyc, ze w koncu masz u siebie sekcje, a marudzusz ze trzeba placic.
Sory stary ze tak gadam ale taka prawda
Sorry Maras kup sobie mapę ==> Gliwice to nie jest dzielnica Olsztyna...
Ja osobiście nie widzę sensu w tej dyskusji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Rodas... Rodas...- Ponad rok temu 
- 
			 mistrzostwa swiata w capoeirze mistrzostwa swiata w capoeirze- Ponad rok temu 
- 
			 nowy polski mestre nowy polski mestre- Ponad rok temu 
- 
			 Roda w Chorzowie Roda w Chorzowie- Ponad rok temu 
- 
			 Informacje o Rodas Abertas itp. Informacje o Rodas Abertas itp.- Ponad rok temu 
- 
			 Roda aberta w Poznaniu Roda aberta w Poznaniu- Ponad rok temu 
- 
			 United Capoeria Party United Capoeria Party- Ponad rok temu 
- 
			 Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC- Ponad rok temu 
- 
			 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30- Ponad rok temu 
- 
			 Moda na benguela ?? Moda na benguela ??- Ponad rok temu