Poczatek treningów w Olsztynie
Napisano Ponad rok temu
Trochę spostrzegawczości zobacz z kim prowadzisz dyskusje, widzisz kogoś z Olsztyna kto tu na to marudzi??[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam sie nie kluce tylko tak sobie fakt stwirdzilem ;] a ja chetnie moge placic veneno za dojazd i sale jesli kasa za treningi bedzie szla do mnie:P mysle ze n + wyjde Mi chodzilo tylko o ten pierwszy trening;] no chyba ze to wpisowe jak ktos chce dlozej chodzic i jakos to tam przekalkulowano i w ogole i w pitagoras takie tam i no :wink:
Napisano Ponad rok temu
Skoro jest 20 zloty to pewnie tylko tak sie to wszystko bedzie kalkulowalo, a inaczej nie. A i tak jest to pewnie najtaniej jak sie dalo!
I nie ma sensu sie klucic kto jest skad i za ile!
Ruszaja treningi w Olsztynie.
20zl pierwszy trening i to jest wazne!
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i do zobaczenia jutro na treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba raczej Trenuje kto chce. Placi kto trenuje :twisted:Trenuje kto chce. Płaci kto chce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lepiej opowiadajcie, jak tam pierwszy trening, co bylo, co sie dzialo, jak Wam sie podobalo? Pelen raport!
Pierwszy trening spoko hehe na poczatku male wprowadzenie i sprawy oranizacyjne. Nastepnie rozgrzewka hehe widzialem po minach Pan szczegolnie,ze raczej nie byl to aerobik jaki mialy chyba nadzieje zastac . Nastepnie kilka minut ginga i Bazy.Potem zrobilismy Roda, wstep na temat instrumentow i spiew...i jus
[/list]
Napisano Ponad rok temu
co tu sie duzo dziwic, w koncu mieszkamy w Polsce, a tu kazdy sie burzy, gdy idzie o kase . ale zarty na bok, Uirapuru, moze wydam sie troche upierdliwy ale dobrze by bylo, gdyby nazwa mocambo juz sie nie pojawiala. ta firma zdechla smiercia gwaltowna i juz sie nigdy nie podniesie, na szczescie. dla Olsztyna jest to jednak ujma. spoko, znam sie na zartach itd ale... no, wiesz o co mi chodzi. wystarczy, ze byla beka w Ustce :?Zawsze jest Mocambo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiec rozumiem ze jesli ktos chce trenowac w olsztynie to placi 50 zl za miesiac + 20 zl na start?
nawet 10 zl taniej niz w Gdni i Gdansku
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rodas...
- Ponad rok temu
-
mistrzostwa swiata w capoeirze
- Ponad rok temu
-