Poczatek treningów w Olsztynie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i w koncu Victory
Napisano Ponad rok temu
Kto chce przyjść na trening musi przynieść 20 zł wpisowego...
To juz mozna bylo sobie podarowac :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale to chyba nie instruktorzy mają inwestować tylko uczniowie. Oni i tak dużo robią decydując się na przyjazd z końca Polski.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak pierwszy raz zapraszalismy instruktora do polski, to wszystko szlo z naszej kasy - i to wlasnie byla inwestycja - w nas samych.
Napisano Ponad rok temu
z tego co pamietam to olsztyn chcial grupe a nie grupa chciala olsztyn (ale prosze tego opacznie nie zrozumiec)
To zdanie w ogóle nie ma sensu hehehe :-) ale nie martw sie Jakubku już w porzadku mój żołądku hehehe
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla organizatorow.
I faktycznie zadna grupa nie chciala Olsztyna wziac pod swoje skrzydla , ale Olsztyn sie postaral, bo ludzie zaczeli prężnie dzialac.
Napisano Ponad rok temu
W sumie moze i macie racje ale troche glupio to zabrzmialo ;] a co jak ktos nie bedzie cwiczyl na pierwszym treningu ? Zreszta 20 zl jak na koszt sali od osoby to dosc duzo... Wydaje mi sie ze cena odstraszy troche ludzi i tak 3 kumli sie zlozy i wysle jednego na zwiady :wink:
Napisano Ponad rok temu
nie widze nic niestosownego w tym co napisal kaszub. podal cene i to chyba jest zupelnie normalne ze sie podaje jak sie zaczyna cos nowego w nowum miejscu?
Napisano Ponad rok temu
Chyba normalną rzeczą jest, że za treningi się płaci i wydaje mi się, że 20 zeta za pierwszy trening nie jest wygórowaną ceną... :roll: Znasz jakąś grupę Capoeira, która działa i daje lekcje za darmo ??
Myślę, że zaczynanie kolejnej dyskusji na temat pieniędzy w Capo jest bez sensu.
Zresztą nie widzę, żeby ktoś z osób ćwiczących w Olsztynie, wyraził swoje niezadowolenie na ten temat...
BTW: Myślę Sou, że Veneno nie będzie miał nic przeciwko temu, żebyś finansował mu dojazdy z Gdyni do Olsztyna :twisted:
Peace
Napisano Ponad rok temu
wtedy bys juz niewyrobił i podziekowal (mowie na podstawie Twojej reakcji na 20 zł)
O niezly pomysl, Veneno przeciez nie sra pieniędzmi.Myślę Sou, że Veneno nie będzie miał nic przeciwko temu, żebyś finansował mu dojazdy z Gdyni do Olsztyna :twisted:
Ty masz przypuszczalną odpowiedz na te twoje "dlaczego az 20zł??":
-sala
-dojazd i powrot(4x w miesiącu)przypuszczalnie 1 trening na tydzen
-no i to co mu sie nalezy bo przeciez promocji wam niemoze zrobic
Napisano Ponad rok temu
Sory stary ze tak gadam ale taka prawda
:?
Napisano Ponad rok temu
... i powinienes sie cieszyc, ze w koncu masz u siebie sekcje, a marudzusz ze trzeba placic.
Sory stary ze tak gadam ale taka prawda
Sorry Maras kup sobie mapę ==> Gliwice to nie jest dzielnica Olsztyna...
Ja osobiście nie widzę sensu w tej dyskusji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rodas...
- Ponad rok temu
-
mistrzostwa swiata w capoeirze
- Ponad rok temu
-
nowy polski mestre
- Ponad rok temu