nabory w shidokanie
Napisano Ponad rok temu
Jelenia Góra
Jeleniogórski Klub Shidokan Karate
Zesp. Szk. Tech. nr3 (Mechanik) ul. Obrońców Pok
Instruktor: Mariusz Ligiżyński
i tu moje pytania: czemu jako instruktor wpisany jest tylko Mariusz?
miejsce treningow zmienilo sie ( mdk i mata na gwardii) i nazwa klubu chyba tez ( szkoła walki Jończy&Ligiżyński) wiem to z plakatów które od kilku dni rozwieszone sa po całej Jeleniej...
p.s. co z zawodowa walka Mariusza?
Napisano Ponad rok temu
czemu jako instruktor wpisany jest tylko Mariusz?
Kosmetyka - na stronie PSSK podawani są od teraz jedynie kierownicy ośrodków, a w rzeczywistości w klubach istotnie zajęcia prowadzi kilku instruktorów. Kierownikiem ośrodka w Jeleniej Górze jest właśnie ML.
A propos nazwy - to sprawa chłopaków jak się reklamują. Pomysł z wykorzystaniem nazwisk to raczej dobre rozwiązanie.
Co do miejsc treningów - na stronie są jeszcze informacje ze starego sezonu - wkrótce pojawią się nowe dane.
Co do informacji o walce - narazie mogę jedynie powiedzieć, że będzie.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak wyglada Mariusza przygotowanie do tej walki? bo no delikatnie mowiac asem parteru to on nie jest a przynajmniej nie byl...mam pytanie czy Mariusz myslal moze o skorzystaniu z pomocy innych zawodnikow w jeleniej gorze aby dobrze przygotowac sie do zawodow: mamy naprawde niezla sekcje judo , zapasy chyba jeszcze sa byla jakas sekcja boksu ( nie wiem czy jest nadal)...mysle ze takie rozwiazanie byloby dobre...
No to moze sam go zapytaj i od razu przekazesz mu wskazowki odnosnie treningu... daleko przeciez nie masz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Komunikat Shidokan
- Ponad rok temu
-
Mike Tyson podpisał kontrakt z K1
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Hidehiko Yoshida (ang)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Murilo Bustamante po Pride TE (PL)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Ricardo Arona po pride GP (PL)
- Ponad rok temu
-
Uśmiech Fedora
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie powraca(plotka)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Sakurabą! (PL)