Mike Tyson podpisał kontrakt z K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To tak jakby boksera Butterbeana wystawić do MMA

Napisano Ponad rok temu
Desperacko szukający nowych źródeł dochodów były bokserski mistrz świata wagi ciężkiej podpisał w końcu kontrakt na 4 miliony dolarów, na mocy którego będzie musiał stoczyć w Japonii walkę z Bobem "Bestią" Sappem, specjalizującym się w K1 - sztuce walki, będącej kombinacją karate, kung-fu, taekwondo i boksu.
Sapp, były gracz futbolu amerykańskiego, jest bardzo dobrze znany w Japonii ze swych występów w tej nietypowej dyscyplinie sportu. Po jego kolejnej zwycięskiej walce, w której znokautował już w drugiej rundzie Hawajczyka Kimo Leopoldo, Mike Tyson zaskoczył zgromadzoną publiczność, wskakując na ring i wyzywając Sappa na pojedynek.
- Mogę z tobą walczyć nawet teraz - krzyczał "Żelazny Mike".
- Zrobię to, będę z tobą walczył i pokonam cię - odpowiedział Sapp. - "Bestia" idzie po ciebie. Ale najpierw podpisz kontrakt.
znalezione na wp.pl, zrodlo super express

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po jego kolejnej zwycięskiej walce, w której znokautował już w drugiej rundzie Hawajczyka Kimo Leopoldo
Tak tylko najpierw musial kilka minut odpoczywac przed druga runda
Mike Tyson zaskoczył zgromadzoną publiczność, wskakując na ring i wyzywając Sappa na pojedynek.
BTW komentator na eurosporcie mowil ze tyson dostal za to przedstawienie 200000 dolarow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eurosport i jedziesz!!!ja sie ciesze, chcialbym wreszcie moc ogladac to normalnie w tv a nie na kompie.
Napisano Ponad rok temu
Eurosport i jedziesz!!!ja sie ciesze, chcialbym wreszcie moc ogladac to normalnie w tv a nie na kompie.
Owszem ale ile razy mozna ogladac te same walki?
Napisano Ponad rok temu
Owszem ale ile razy mozna ogladac te same walki?
bez sensu gadasz.
A ile walk odbywa sie w roku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Wywiad z Hidehiko Yoshida (ang)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Murilo Bustamante po Pride TE (PL)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Ricardo Arona po pride GP (PL)
- Ponad rok temu
-
Uśmiech Fedora
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie powraca(plotka)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Sakurabą! (PL)