Mike Tyson podpisał kontrakt z K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie, z tym Butterbean'em to przegiąłeś, poplułem herbatą monitor.To tak jakby boksera Butterbeana wystawić do MMA
Napisano Ponad rok temu
Desperacko szukający nowych źródeł dochodów były bokserski mistrz świata wagi ciężkiej podpisał w końcu kontrakt na 4 miliony dolarów, na mocy którego będzie musiał stoczyć w Japonii walkę z Bobem "Bestią" Sappem, specjalizującym się w K1 - sztuce walki, będącej kombinacją karate, kung-fu, taekwondo i boksu.
Sapp, były gracz futbolu amerykańskiego, jest bardzo dobrze znany w Japonii ze swych występów w tej nietypowej dyscyplinie sportu. Po jego kolejnej zwycięskiej walce, w której znokautował już w drugiej rundzie Hawajczyka Kimo Leopoldo, Mike Tyson zaskoczył zgromadzoną publiczność, wskakując na ring i wyzywając Sappa na pojedynek.
- Mogę z tobą walczyć nawet teraz - krzyczał "Żelazny Mike".
- Zrobię to, będę z tobą walczył i pokonam cię - odpowiedział Sapp. - "Bestia" idzie po ciebie. Ale najpierw podpisz kontrakt.
znalezione na wp.pl, zrodlo super express
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po jego kolejnej zwycięskiej walce, w której znokautował już w drugiej rundzie Hawajczyka Kimo Leopoldo
Tak tylko najpierw musial kilka minut odpoczywac przed druga runda
Mike Tyson zaskoczył zgromadzoną publiczność, wskakując na ring i wyzywając Sappa na pojedynek.
BTW komentator na eurosporcie mowil ze tyson dostal za to przedstawienie 200000 dolarow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eurosport i jedziesz!!!ja sie ciesze, chcialbym wreszcie moc ogladac to normalnie w tv a nie na kompie.
Napisano Ponad rok temu
Eurosport i jedziesz!!!ja sie ciesze, chcialbym wreszcie moc ogladac to normalnie w tv a nie na kompie.
Owszem ale ile razy mozna ogladac te same walki?
Napisano Ponad rok temu
Owszem ale ile razy mozna ogladac te same walki?
bez sensu gadasz.
A ile walk odbywa sie w roku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Hidehiko Yoshida (ang)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Murilo Bustamante po Pride TE (PL)
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Ricardo Arona po pride GP (PL)
- Ponad rok temu
-
Uśmiech Fedora
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie powraca(plotka)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Sakurabą! (PL)