Informacje o Rodas Abertas itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w Warszawie była Roda... ale dopchać sie nie można było szkoda... W Warszawie żadko są takie imprezy... Moze ktoś wie, czy coś podobnego odbędzie się na dniach (chodzi głównie o Warszawe)
Eeee tam gadanie. Jak chcesz to sie dopchasz. Myslisz ze w Brazylii to tez tak latwo. Rozpierasz sie lokciami, kupujesz gre, przy okazji pytasz sie tych co czekaja czy cie wpuszcza i sru.
Napisano Ponad rok temu
odbędzie się świąteczno - noworoczna roda aberta
Wszystkich chętnych zapraszamy w godzinach 18:30 - 19:30
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Roda potrwa conajmniej godzinę.
Zapraszamy serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem za :-)Proponuje zrobić jakąś fajną roda aberta w Katowicach, wkońcu jest tu nas sporo, i nie powinno to zrobić większego problemu, chyba ze podziały grupowe komuś przeszkadzają ale jest jeden świat jedna CAPOEIRA. AXE
w obrebie katowic jest sporo grup i wypadalo by cos zoorganizowac, ale mam nadzieje ze na obiecywaniach sie nie skończy...
Napisano Ponad rok temu
Axe !
Wiem, że mój kumpel z grupy (Caranguejo) już o tym pisał (w temacie „Warsztaty, batizados, trocas das cordas) , ale to chyba lepsze miejsce na takie coś.
Wielka Otwarta Roda
Dnia 31 lipca 2004 odbędzie się Otwarta Roda w Poznaniu.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych z całej Polski !
Mamy nadzieję, że ta roda będzie miała poziom ogólnopolski, więc proszę wszystkich o informowaniu o tym wydarzeniu dalej.
Sama roda będzie miała miejsce nad Poznańskim sztucznym jeziorem "Malta" (konkretnie pod stokiem) pomiędzy ulicami Majakowskiego i Warszawską.
Początek o godz. 16
Mamy nadzieję, że ta roda odbędzie się bez agresji.
Pokładamy wiarę w rozsądek ludzki i miłość do, jakże wspaniałej sztuki walki, Capoeiry.
Pytania na mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
faktycznie troche daleko, z 350 km o Katowic bedzie mysle ze koszt takiego wyjazdu to by bylo ok 100 zl a jak wiesz za niedlugo obóz wiec ja bym sie raczej na taką impreze nie pisałDObra kto jedzie?? Mi się to podoba, chociaz do Poznania z K-ce troche daleko, ale moze by się udało. Tora co ty na to ?? Ja mysle ze ODC moglo by sie tam wybrac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miejsce takie samo jak poprzednio.
Obecność mile widziana.
Napisano Ponad rok temu
We Wrocławiu w Centrum Sportowym REDECO na Nowym Dworze (róg ulic: Zemskiej i Rogowskiej) co niedzielę o godzinie 18 odbywa się Roda Aberta dla wszystkich pozytywnych capoeiristas
Zapraszamy serdecznie
Dojazd autobusami: 107, 119, 122, 126, 134, 139, 142, 149, 406, 409, 609
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od godziny 10:45 rozpocznie sie otwarta roda z udzialem wszystkich lodzkich grup. Oprocz tego dotarly do mnie informacje, ze zawitaja do nas rowniez torunscyangoleiros.
Wszystkich serdecznie zapraszam, oj sie bedzie dzialo...
Napisano Ponad rok temu
EDIT: z tego co przeczytalem na stronie o 11 jest pokaz rozumiem,ze otwarta roda trwa 15 min? 8O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Roda aberta w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
United Capoeria Party
- Ponad rok temu
-
Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC