Informacje o Rodas Abertas itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja np nie mam nagranych żadnych roda aberta
Poza tym pozostaje jeszcze fakt, by w tych rodach na takich filmikach grały osoby raczej z wyższymi cordao - i znowu, jeśli grają osoby z wyższymi cordao to często dochodzi do jakiś rozpierduch z powodu wcześniejszych bądź teraźniejszych niesnanek :?
Napisano Ponad rok temu
btw-tylko w temacie bez napinki " moja grupa rządzi a wasze nie ! "
Napisano Ponad rok temu
W 3city nie za często raczej. Chyba, że o czymś nie wiem co bardzo możliwe
Właśnie - Uirapuru, prosimy o nowy temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
We Wrocławiu są często z tego co wiem.
We Wrocławiu Axe ma co niedziele roda aberta, na którą, o ile wiem, rzadko ktoś z innych grup przychodzi (być może w tą niedzielę wpadnę z kimś z jeszcze innej grupy), ale raczej nikt tego nie kręci. Grupo IUNA o ile wiem też organizuje roda aberta co tydzień i też mało kto z innych grup przychodzi. Ja niestety w ten dzień mam trening własny, a roda w tej grupie jakoś zawsze miło wspominam . Grupo ALDEIA robiło co tydzień roda aberta. Mam nawet fotki z jednej gdzie były z 4 grupy. Ale grupo ALDEIA w Polsce już nie ma. Esporao też kiedyś robiło co tydzień roda aberta. Z tego co wiem już nie jest aberta.
Więc nie wiem czy tak często są . Chociaż jak pamiętam kiedyś trochę ich było organizowanych na jeden konkretny termin, ale teraz to już raczej nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tamtym roku podczas parady na jednym z takich festiwali powstała roda, w której udział brało Beribazu, EACAG i UNICAR, co jest dość niespotykane na rynku (przez siedem i pół roków brałem udział chyba w jeszcze jednej takiej rodzie, z tymi trzema grupami >>a raczej z AdG pana C.<<, ale na pewno nie o takiej jakości reprezentacji). Niestety całość dość szybko została przerwana przez organizatorów, a zaczynało się już robić smacznie
Najczęściej jednak rodas zawiązują się spontanicznie na imprezach "brazylijskich", na których pojawiają się bywalcy z różnych grup.
Szkoda jednak, że wczoraj w Medykach jakoś się nie zeszło 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu roda de amizade, która bedzie w sosnowcu:
Napisano Ponad rok temu
jak masz to wrzuć gdzieś-dla potomnych
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie we Wrocławiu?
bo organizatorzy nie są z wrocławia :wink:
a tak a'propos to dlaczego nikt z innych grup z wroclawia nie pojawia sie u nas na roda aberta?? ponawiam zaproszenie, każda niedziela godz.18:00
Wrocławska Akademia Capoeira ul.Gwarna10 (wejście od ul.Dworcowej)
salve!!!
Napisano Ponad rok temu
a tak a'propos to dlaczego nikt z innych grup z wroclawia nie pojawia sie u nas na roda aberta??
Bo trudno nam się zebrać. Po batizado postaram się namówić ludzi żebyśmy wpadli większą ekipą niż ostatnio.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Roda aberta w Poznaniu
- Ponad rok temu
-
United Capoeria Party
- Ponad rok temu
-