Informacje o Rodas Abertas itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 szkoda... W Warszawie żadko są takie imprezy... Moze ktoś wie, czy coś podobnego odbędzie się na dniach
  szkoda... W Warszawie żadko są takie imprezy... Moze ktoś wie, czy coś podobnego odbędzie się na dniach  (chodzi głównie o Warszawe)
  (chodzi głównie o Warszawe)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ostatnio w Warszawie była Roda... ale dopchać sie nie można było
szkoda... W Warszawie żadko są takie imprezy... Moze ktoś wie, czy coś podobnego odbędzie się na dniach
(chodzi głównie o Warszawe)
Eeee tam gadanie. Jak chcesz to sie dopchasz. Myslisz ze w Brazylii to tez tak latwo. Rozpierasz sie lokciami, kupujesz gre, przy okazji pytasz sie tych co czekaja czy cie wpuszcza i sru.
Napisano Ponad rok temu
odbędzie się świąteczno - noworoczna roda aberta
Wszystkich chętnych zapraszamy w godzinach 18:30 - 19:30
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

Roda potrwa conajmniej godzinę.
Zapraszamy serdecznie

Napisano Ponad rok temu
 AXE
  AXE

Napisano Ponad rok temu
jestem za :-)Proponuje zrobić jakąś fajną roda aberta w Katowicach, wkońcu jest tu nas sporo, i nie powinno to zrobić większego problemu, chyba ze podziały grupowe komuś przeszkadzają ale jest jeden świat jedna CAPOEIRA.
AXE
w obrebie katowic jest sporo grup i wypadalo by cos zoorganizowac, ale mam nadzieje ze na obiecywaniach sie nie skończy...
Napisano Ponad rok temu
Axe !
Wiem, że mój kumpel z grupy (Caranguejo) już o tym pisał (w temacie „Warsztaty, batizados, trocas das cordas) , ale to chyba lepsze miejsce na takie coś.
Wielka Otwarta Roda
Dnia 31 lipca 2004 odbędzie się Otwarta Roda w Poznaniu.
Zapraszamy wszystkich zainteresowanych z całej Polski !
Mamy nadzieję, że ta roda będzie miała poziom ogólnopolski, więc proszę wszystkich o informowaniu o tym wydarzeniu dalej.
Sama roda będzie miała miejsce nad Poznańskim sztucznym jeziorem "Malta" (konkretnie pod stokiem) pomiędzy ulicami Majakowskiego i Warszawską.
Początek o godz. 16
Mamy nadzieję, że ta roda odbędzie się bez agresji.
Pokładamy wiarę w rozsądek ludzki i miłość do, jakże wspaniałej sztuki walki, Capoeiry.
Pytania na mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
faktycznie troche daleko, z 350 km o Katowic bedzie mysle ze koszt takiego wyjazdu to by bylo ok 100 zl a jak wiesz za niedlugo obóz wiec ja bym sie raczej na taką impreze nie pisałDObra kto jedzie?? Mi się to podoba, chociaz do Poznania z K-ce troche daleko, ale moze by się udało. Tora co ty na to ?? Ja mysle ze ODC moglo by sie tam wybrac

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 a bilet z Katowic do Poznania ciufcia kosztuje ok 30 paru złotych, ale z tym autem to tesh niezły pomysł.
  a bilet z Katowic do Poznania ciufcia kosztuje ok 30 paru złotych, ale z tym autem to tesh niezły pomysł.

Napisano Ponad rok temu

w tym samym miejscu o tej samej porze!!! Zapraszam wszystkich serdecznie do poznania!! i co wy na to!?
   w tym samym miejscu o tej samej porze!!! Zapraszam wszystkich serdecznie do poznania!! i co wy na to!?  

Napisano Ponad rok temu
Miejsce takie samo jak poprzednio.
Obecność mile widziana.
Napisano Ponad rok temu
We Wrocławiu w Centrum Sportowym REDECO na Nowym Dworze (róg ulic: Zemskiej i Rogowskiej) co niedzielę o godzinie 18 odbywa się Roda Aberta dla wszystkich pozytywnych capoeiristas

Zapraszamy serdecznie

Dojazd autobusami: 107, 119, 122, 126, 134, 139, 142, 149, 406, 409, 609
Napisano Ponad rok temu

pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Od godziny 10:45 rozpocznie sie otwarta roda z udzialem wszystkich lodzkich grup. Oprocz tego dotarly do mnie informacje, ze zawitaja do nas rowniez torunscyangoleiros.
Wszystkich serdecznie zapraszam, oj sie bedzie dzialo...
Napisano Ponad rok temu
EDIT: z tego co przeczytalem na stronie o 11 jest pokaz rozumiem,ze otwarta roda trwa 15 min? 8O
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Roda aberta w Poznaniu Roda aberta w Poznaniu- Ponad rok temu 
- 
			 United Capoeria Party United Capoeria Party- Ponad rok temu 
- 
			 Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC Roda Aberta - Sobota - 22.8.2003 - AdG/Abada/OdC- Ponad rok temu 
- 
			 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30 UWAGA BIAŁYSTOK !!! Dziś na Stadionie Miejskim 17.30- Ponad rok temu 
- 
			 Moda na benguela ?? Moda na benguela ??- Ponad rok temu 
- 
			 capo na national geographic jutro o 22 capo na national geographic jutro o 22- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira a papierosy :) Capoeira a papierosy :)- Ponad rok temu 
- 
			 I Warszawski Weekend Brazylijski 4,5,6 IX I Warszawski Weekend Brazylijski 4,5,6 IX- Ponad rok temu 
- 
			 Roda w Gdyni koło fontanny - sobota, 16.08.03 Roda w Gdyni koło fontanny - sobota, 16.08.03- Ponad rok temu 
- 
			 Jak zrobic ten kijek :/ Jak zrobic ten kijek :/- Ponad rok temu