Balacha i gryzienie.
Napisano Ponad rok temu
zrobić balachę, żeby nie zostać ugryzionym? :twisted:
Macie jakiś sposób?
I co w ogóle powiecie opętani manią skuteczności wojownicy na takiego gryzącego skurczybyka
To spory minus wszelkich graplingowych systemów. W porównaniu do uderzaczy. Takiego to raczej trudno ugryźć w pięść, czy w stopę :?
No, słucham
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko. Nie trenuje BJJ, ale zawsze mnie interesowało jak zrobić balachę, żeby nie zostać ugryzionym? :twisted:
Macie jakiś sposób? I co w ogóle powiecie opętani manią skuteczności wojownicy na takiego gryzącego skurczybyka To spory minus wszelkich graplingowych systemów. W porównaniu do uderzaczy. Takiego to raczej trudno ugryźć w pięść, czy w stopę :?
No, słucham
A gryź, ja będę miał ślad po ugryzieniu, ty wyłamany łokieć. Kto ma fajniej? Udaj się do najbliższej sekcji, niech ci pokażą o co chodzi, a rozmyślania o gryzieniu odejdą w zapomnienie. Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, dopóki nie założono mi fachowo balachy i uwierz, nie ma wtedy czasu na nic innego poza rozpaczliwym klepaniem
Napisano Ponad rok temu
Raz, ze jak najbardziej mozna [i nalezy] ustawic nogi tak, ze ugryzc za bardzo nie ma jak [bo jedna noga spychasz glowe przeciwnika]. Dwa - bol jest tak mocny, ze odechciewa sie jakiejkolwiek walki i od razu sie klepie - jak nie, to mozna sie dosc szybko pozegnac z reka a to juz raczej definitywnie konczy walke :roll: Trzy - jak koles bedzie chcial cie ugryzc, zawsze mozna go dosc latwo kopnac w glowe i po grzybach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, dobra!!! Już was nie męczę. Wpisałem w wyszukiwarkę i jakoś nie znalzłem. Ślepy taki 8O
[quote name="mkimura"]A pisałem, że się nie znam. Tak tylko z obrazków, z fotek Raz próbowałem i chyba teoria nie starczyła, bo wyszło od, że mi się goś nabrzuchu położył. HMMMMM
TEORETYCZNIE(UWIELBIAM TO!!!)
Ale jak widać z powyższego (znaczy się tamtego topiku) - nie tylko ja mam takie wątpliwości.
Kiedyś się tego nauczę. Na razie:patrz motto poniżej:)
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było nie włączać kompa :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj gdansk - gdzie najlepiej
- Ponad rok temu
-
Rash Guard
- Ponad rok temu
-