gdzie mozna kupic koszulki ? np. 100% ju-jitsu ?
Napisano Ponad rok temu
w internecie najlepiej, lub gdzie w lublinie ?
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
mozesz zrobic prasowanke :>
kupujesz papier do drukarki za doslownie pare zlotych , drukujesz, prasujesz i masz
Napisano Ponad rok temu
Mafox_ wytrzymala taka prasowanka?bo chce sobie zrobic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to chyba te koszulki które przywiózł macaco
czy mi się wydaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i się poszarpaliśmy :twisted: Jest świetnie, zostajemy do czwartkua tak z innej beczki chłopaki z 3city juz są w sekcji bo wpadł bym sie troszke poszarpać skoro spią na macie:)
Napisano Ponad rok temu
To te, jako jedyny grzeję po lublinie na rowerze w niej 8) Zresztą na emblemacie też mam ją. Jak miło nosić coś innego niż wszyscy.100% jiu jitsu
to chyba te koszulki które przywiózł macaco
czy mi się wydaje
Najlepsza akcja to na seminarium z mino w szczecinie, słynna stłuczka, 5 osób i kilku w tych właśnie koszulkach wylazło z rozbitego samochodu, śmiejąc się i zbierając graty, jesus at ame - 100% jiujitsu, szok dla ludzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
Najlepsza akcja to na seminarium z mino w szczecinie, słynna stłuczka, 5 osób i kilku w tych właśnie koszulkach wylazło z rozbitego samochodu, śmiejąc się i zbierając graty, jesus at ame - 100% jiujitsu, szok dla ludzi :wink:
Ty fiodor powinienes naprawde uwazac, ze "jesus at ame" bo wtedy miales najwiecej szczescia.
Napisano Ponad rok temu
Ależ dudol, dobrze wiesz że jestem "wybrańcem śmierci" 8) , jesus mnie kocha i...wogóle, przy okazji kiedy kasetę mi przyślesz bracie?Ty fiodor powinienes naprawde uwazac, ze "jesus at ame" bo wtedy miales najwiecej szczescia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś największe cieniasy nosiły koszulki z napisami "karate" :?
Jak ktoś trenuje to OK- to fajne i w ogóle, ale ...
obawiam się, że "nowa" moda się szybko rozpowszechni. Dzisiaj takiego jednego gościa minąłem przy Moście Akademickim w Szczecinie.
Nie mówiąc już o gościu, który niedawno szedł sobie w koszulce krav-maga - miał szczęście, że nie było czasu na sprawdzenie jego umiejętności :wink:
Taka koszulka to może być dobry powód do bitki dla wielu, wielu porypów którzy chodzą po ulicach... Znam takich...
Nie mówiąc o tym, że potencjalny atak może być groźniejszy - aby odwet był utrudniony / niemożliwy...
Dobra wystarczy - zaraz rozpęta się dyskusja :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Combat czy to dla ciebie jakiś problem? Chyba nie chcesz powiedzieć że ubierasz się tak żeby się podobało tym "porypom"?Taka koszulka to może być dobry powód do bitki dla wielu, wielu porypów którzy chodzą po ulicach... Znam takich...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe to akurat chyba którys z chłopaków z Zachety:),mogłeś sprubować i sprawdzić sie:)
Tzn. armed czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Combat czy to dla ciebie jakiś problem? Chyba nie chcesz powiedzieć że ubierasz się tak żeby się podobało tym "porypom"?
Niee. Wręcz przeciwnie Ale tak czy inaczej... Wielu zechce sprawdzić co się umie, a przy powiedzmy 3 to BJJ... (no chyba, ze VT 8) )
Mi czasem szkoda brudzić ręce...
Napisano Ponad rok temu
1.naprawde ładnie wygląda
2.coś innego niespotykanego a nie ubierać sie made in turzyn co wszyscy nosza to samo i wyglądaja jak dzieci ksero
Napisano Ponad rok temu
ja tam bym wolał nosić ta koszulke z 2 powodów
1.naprawde ładnie wygląda
2.coś innego niespotykanego a nie ubierać sie made in turzyn co wszyscy nosza to samo i wyglądaja jak dzieci ksero
Ad 2: jak się upowszechni to "100%" to już nie będzie oryginał - tylko masówka!
Dzieci ksero - w sumie tak - ja np. z oryginalniejszych rzeczy mam koszulkę z plamami maskującymi której nie spotkałem u nikogo innego
(tzw. do walki w mieście - co wcale nie znaczy, że noszę ją po mieście...), bagnet z II wojny (kto taki nosi - nie spotkałem :roll: :wink: ).
Jak masz odpowiednią sylwetkę - to wyróżniasz się w sposób zdecydowany (siłownia rulez), drugie: twarz i mimika.
A jak w ogóle chcesz mieć coś super oryginalnego - to jak ktoś wcześniej sugerował - można robić własne koszulki... Trochę pracy- a efekt doskonały...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
vale tudo LL
- Ponad rok temu
-
Mundial 2003 wyniki + zdjecia
- Ponad rok temu
-
BJJ w Olsztynie???
- Ponad rok temu