Zużywanie stawów.
Napisano Ponad rok temu
więc może taka
Miało to informować cała resztę o jego problemie. Prowadzacy staż początkowo myslał, że ma do czynienia z żałobą , ale gdy sie dowiedział co i jak polecił mu to ściągnać. ale jak to mówią co miasto to obyczaj:lol:
Napisano Ponad rok temu
nie mogłam się powstrzymać, to było piękneProwadzacy staż początkowo myslał, że ma do czynienia z żałobą
swoją drogą, nieźle to sobie wykombinował
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś gościu wystapił na macie z opaską szerokości ok 15cm, naszytą na rekaw w miejscu kontuzji
więc może taka
Miało to informować cała resztę o jego problemie. Prowadzacy staż początkowo myslał, że ma do czynienia z żałobą , ale gdy sie dowiedział co i jak polecił mu to ściągnać. ale jak to mówią co miasto to obyczaj:lol:
Spotkalam sie z czyms podobnym we Wrocku ,na stazu z Danielem B.,
taki mily chlopak byl zdziwiony,ze nie wiem,ze taka opaska to informacja o kontuzji ,no i zeby uwazac na nia(znaczy na ta reke :wink: ) iwydaje mi sie ,ze to bylo tam normalne.
Tak mi sie wydaje,ze to dobry pomysl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak jedziesz na staz z Chiba sensei i masz jakies kontuzjowane miejsce, to lepiej dla ciebie zebys mial to oznaczone na czerwono(moze byc tasma izolacyjna, obojetne co, byle nie spadlo podczas cwiczen).Kiedyś gościu wystapił na macie z opaską szerokości ok 15cm, naszytą na rekaw w miejscu kontuzji
U niego w organizacji, to normalka. Osobiscie uwazam ze to znakomity pomysl. Nie ma nieporozumien. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido jako kata???
- Ponad rok temu
-
Obóz w Czaplinku???
- Ponad rok temu
-
Sprawozdanie ze stazy Koryu
- Ponad rok temu
-
W czym konkretnie Aikido może być przydatne dla fightera?
- Ponad rok temu
-
Smaili jest na obozie kendo...
- Ponad rok temu
-
MIECZE W ŁODZI
- Ponad rok temu
-
Aikido w Bydgoszczy!
- Ponad rok temu
-
Dla fanow Stefka