Biodro czy kolano?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdecydowanie staw biodrowy jest ważniejszy, gdyż to on jest głównym elementem przenoszącym ruch i nadającym prędkość i siłę kopnięciu.Zastanawiam sie który ze stawów jest bardziej potrzebny do wykonywania dobrych kopnieć? Jakieś opinie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A za przeproszeniem, jakie to ma znaczenie, który ważniejszy? Poprosił o podwyżkę i nie wiesz czy się zgodzić?
Nie rozumiem o co ci zupełnie chodzi. Możesz speak clearlier?
jezeli chodzi o to jakiem ma to dlamnie znaczenie to ma takie:
byłem u ortopedy i powiedział mi ze mam generalnie słabe kolana(troche luzne) powiedział ze do sportów np. rowerowych są idealne za to do innych np. piłka nożna są już nie zaspecjalne. Np. podczas foulu przeciwnik wyjdzie bez szfanku a ja moge se coś zrobić. Biodra natomiast mam wyjebane (sam sie zdziwił - powiedział ze na 10 daje mi 10+ :) ).
Stąd właśnie moje pytanie.
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O a co jest wazniejsze- fundamenty czy stropy?OK. To mi podsunołeś dobry pomysł - której nogi stawy są ważniejsze - tej "podporowej" czy tej która wykonuje kopniecie?
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Jak goscia kopiesz to kopiaca a jak deptasz to podporowaktórej nogi stawy są ważniejsze - tej "podporowej" czy tej która wykonuje kopniecie?
Napisano Ponad rok temu
To tak jak z rowerem - żeby jechać, musisz utrzymać równowagę, żeby utrzymać równowagę - musisz jechać. :-)OK. To mi podsunołeś dobry pomysł - której nogi stawy są ważniejsze - tej "podporowej" czy tej która wykonuje kopniecie?
Napisano Ponad rok temu
8O 8O a co jest wazniejsze- fundamenty czy stropy?OK. To mi podsunołeś dobry pomysł - której nogi stawy są ważniejsze - tej "podporowej" czy tej która wykonuje kopniecie?
no proste ze fundamenty stropów nie zawiesisz w powietrzu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PILNE
- Ponad rok temu
-
Dobra sekcja w Szczecinie ;)
- Ponad rok temu
-
rzuty w walce sportowej
- Ponad rok temu
-
niepelnosprawni
- Ponad rok temu
-
Porada w sprawie wroclawia :)
- Ponad rok temu
-
Hymn XIII MŚ Taekwondo
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Taekwondo ITF - Grecja 2003 :)
- Ponad rok temu
-
rozciagniecie na maksa - masa zdjec
- Ponad rok temu
-
Jak skakać wyżej?
- Ponad rok temu
-
Dobok - gdzie za ile i jaki ?
- Ponad rok temu