.
  .  Cóż zatem mam zrobić??? Czy istnieje rozwiązane tego problemu (oczywiścia, najlepiej takie, które nie spowodowało by blokady śrubki już na zawsze. Jednak z braku innych możliwości, jestem skłonny przyjąć i takie "rozwiązanie")...
  Cóż zatem mam zrobić??? Czy istnieje rozwiązane tego problemu (oczywiścia, najlepiej takie, które nie spowodowało by blokady śrubki już na zawsze. Jednak z braku innych możliwości, jestem skłonny przyjąć i takie "rozwiązanie")... POMOCY!!!

Napisano Ponad rok temu

.
  .  Cóż zatem mam zrobić??? Czy istnieje rozwiązane tego problemu (oczywiścia, najlepiej takie, które nie spowodowało by blokady śrubki już na zawsze. Jednak z braku innych możliwości, jestem skłonny przyjąć i takie "rozwiązanie")...
  Cóż zatem mam zrobić??? Czy istnieje rozwiązane tego problemu (oczywiścia, najlepiej takie, które nie spowodowało by blokady śrubki już na zawsze. Jednak z braku innych możliwości, jestem skłonny przyjąć i takie "rozwiązanie")... Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 Ta uszczelka nic nie daje. Mocno dokręcona śrubka blokuje ostrze. Za słabo - odkręca sie. Pozostał tylko klej. Następny będzie MIKOV...
  Ta uszczelka nic nie daje. Mocno dokręcona śrubka blokuje ostrze. Za słabo - odkręca sie. Pozostał tylko klej. Następny będzie MIKOV...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ...
  ... .
  .

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu