Pudełka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo inaczej ty chcesz tego uzywac...czy ma lezec na polce ?
jak ma lezec to kup wersje kolekcjonerskie dorzuc pare setek i bedziesz mial i stal "damascenska" i perlowe okladziny i pudelko z welurem
jak nie pasi to zrob sobie case na zmowienie z kosci sloniowej inkrustowanej zlotem....mozna ? mozna...
a serio to w MT zalezy jaki model kupujesz...jak do roboty to do roboty a nie na polke i juz (i taka widze maja filozofie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. mozna z nich tratwy robic
3. mozna jedzenie przechowywac
4. i masa innych rozwiazań praktyczno\zaczepno\użytkowych
Tak na serio to mnie totalnie nie przeszkadza ze Microtech robi takie pudelka ... , jakosc wykonania jest taka a nie inna ale nikt przeciez nie nosi MT z pudelkiem w kieszeni ....
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, czy wszystkie, ale wiem jakie pudelka daje Benchmade do 350 Mel Pardue i 805 TSEK. Mimo roznicy w wielkosci tych nozy oba pudelka maja identyczne wymiary 148x65x24 (w milimetrach). Oczywiscie, pudelka sa z kartonu, pomalowane na niebiesko z bialymi napisami. Moim zdaniem wygladaja przyzwoicie. Zdjecia nie zamieszcze, poniewaz nie mam technicznych mozliwosci.czy wszystkie firmy daja tak biedne pudla do swoich "maszynek"?
Swoja droga ciekawe jak wyglada opakowanie od BM Nimravus, bo na pewno ten noz nie zmiesci sie w w/w pudelku.
Napisano Ponad rok temu
No a le o gustach niby sie nie dyskutuje.
Tylko dla czego niektozy maja takie zje... dziwne te gusta?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No ale szczerze mowiac,po nozu wartym 1000pln mozna oczekiwac czegos wiecej niz malej kartonowej cegly
Jak dobrze zauwazyles to noz jest warty 1000 pln a nie pudelko, chyba nikt nie chcialby dokladac jeszcze 100 pln po to zeby miec ladne pudelko ktore po wyjeciu noza pokryje sie kurzem.
Napisano Ponad rok temu
Asaroth napisał:
No ale szczerze mowiac,po nozu wartym 1000pln mozna oczekiwac czegos wiecej niz malej kartonowej cegly
Jak dobrze zauwazyles to noz jest warty 1000 pln a nie pudelko, chyba nikt nie chcialby dokladac jeszcze 100 pln po to zeby miec ladne pudelko ktore po wyjeciu noza pokryje sie kurzem.
Tak prawdę mówiąc cena detaliczna którą płacimy ma się nijak do ceny wytworzenia noża no chyba, że zamawiacie prosto u knifemakera. A nóż luźno sprzedawany w szarym kartonie to jest brak szacunku dla klienta i tyle. Objaw tego, że koniunktura marki jest tak nakręcona że im normalnie nie zależy. I nie chodzi mi o to, że ma to być machoń, ważne żeby zabezpieczało towar i było estetyczne.
Napisano Ponad rok temu
A nóż luźno sprzedawany w szarym kartonie to jest brak szacunku dla klienta i tyle.
Ja do tej pory kupiłem noże od CRKT (parkę), i BM (też dwa), i wszystkie były w tekturowych pudełkach, ot no zwykłych takich. Nic szczególnego. Nawet nie wiem gdzie leżą teraz. Nóże dotarły całe i zdrowe, więcej się dla mnie nie liczy.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
robia bodaj najlepsze seryjne automaty na swiecie i niech tak zostanie
w d.... mam pudelko w ktorym to przychodzi...byle zawartosc przyszla bez jednej ryski i tyle
chlopaki robia noze przez duze N i maja racje ze nie marnuja czasu na pierdoly ktore po 30 sek przerabiasz na wior sprawdzajac czy wymazony blade jest tak ostry jak obiecuja czy nie
chyba zaden z knivemaker'ow robiacy NOZE a nie fistaszki nie zawraca sobie d... takimi pierdolami...a przynajmniej tacy jak Erni Emerson, Strider czy wlasnie MT na pewno nie....i kurna maja racje
i prosze zwrocic uwage ze MT w wersjach kolekcjonerskich (bo nie wiem czy ktos z Halo 3 ze stali damascenskiej "blekitnej" i perlowym przyciskiem wyjdzie na ulice go nosic) robia rownie kolekcjonerskie pudeleczka
zadam pytanie jeszcze raz bo chyba nie dociera :
kupujesz NOZ czy pudelko ?.....jak sie nie podoba to napisac zazalenie do MT... a ja na ich miejscu bym odpisal 2 slowa.... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nóże dotarły całe i zdrowe, więcej się dla mnie nie liczy.
Dokładnie ...
Napisano Ponad rok temu
Pamiętam gdy rozmawialiśmy na ten temat z Piterem. Piter śmiał się wtedy, że jak kupujesz nóż Microtech`a i pudełko nie jest pogniecione, to zapewne nie jest to oryginalny Microtech
(Mam nadzieję Piotrze, że moja skleroza nie sprawiła, iż zapamiętałem niewłaściwego producenta???)
Aha, nóż BM Nimravus pakowany jest do innego pudełka niż noże składane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Plunge-lock ?
- Ponad rok temu
-
Saber
- Ponad rok temu
-
Kershaw Avalanche vs. Benchmade Pardue Axis
- Ponad rok temu