Karate Klub "Wesoła" - czy znacie?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy mogę ten klub polecić osobie dorosłej, która chciałaby coś trenować a do tej pory nie miała żadnej styczności ze stukami walki.
Chyba że ktoś wie co jeszcze można trenować w Wesołej
Będę wzięczna za informacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Treningi prowadzi tam Romek Urban,
kadra polski w karate Shotokan. Jest naprawde
super, przy tym gosc ma bardzo dobra dydaktyke.
Napisano Ponad rok temu
Myślałam, że uczą tam karate tradycyjnego, ale jeśli sensei jest z shotokan to jeszcze bardziej mi odpowiada.
Napisano Ponad rok temu
Klub z Wesołej widnieje na stronie PZKT, więc będzie to KT...Wielkie dzięki.
Myślałam, że uczą tam karate tradycyjnego, ale jeśli sensei jest z shotokan to jeszcze bardziej mi odpowiada.
Napisano Ponad rok temu
KK Wesoła to dobry klub. Prowadzi sensei Romek Urban (3 dan w karate tradycyjnym, czyli shotokan tylko od PZKT). Sam Sensei Urban to świetny facet, z poczuciem humoru itd. Dobrze przygotowany do prowadzenia treningów zarówno merytorycznie i praktycznie. Ma tez 1 dan w aikijujutsu joseikan (czy jakos tak, na marginesie świetna SW). Ogónie w Wesołej jest większość dzieciaków jak wszędzie, ale są też starsi (duuuzo ) ) jak panowie Zalewski czy Paprota . Warto tam pójść. Mi treningi z sensei Urbanem bardzo się podobaja.
Wiem conieco i tym klubie, bo sam jestes z KK Pruszków, a to są kluby baaaardzo zaprzyjaźnione.
Napisano Ponad rok temu
Sam Sensei Urban to świetny facet, z poczuciem humoru itd. Dobrze przygotowany do prowadzenia treningów zarówno merytorycznie i praktycznie. (...) ale są też starsi (duuuzo )
Bardzo dziękuję
Właśnie o tego typu informacje mi chodziło. Polecę zatem ten klub znajomej i może we wrześniu dołączy do "elity" trenującej SW
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
belki na pasie
- Ponad rok temu
-
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE...
- Ponad rok temu
-
chełm?????
- Ponad rok temu