no to skrotem bo sie spiesze do kina..
1.stronka sie przyznaje do HTML 4.0 nie i tu sie pojawiaja błedy .Tychże jest okolo 150. Malo. Sukces.
2. head kompletnie nic nie mowi ,ze to jest stronka o aikido .
3. Najchetniej mowi o Mambo Open Source Project :-)))))))))) Jakis kurs tanca ? heheheh
4. Lecimy dalej. ... meta name="revisit-after" content="7"> jaki netbot czesze siec z taka czastotliwosci?
5. Kolejna perelka...
to na pewno stronka o aikido?
6. Keywordsy tez o tym nic nie mowia.. :-))))))) niezly ubaw!!
no dobra... tyle tytulem wstepu..
7. pierwsze wrazenie jest takie jakby sie znalazl na dworcu kolejowym , gdzie czas i data jest najwazniejsze. dopiero jak sie czlowiek wpatrzy to dostrzeze ukryty napis ,ze koło aikido .
8. We front-txexie zostajemy powitani jakims slangiem.. no moze to i mile dla kumpli ale nie koniecznie dobrze swiadczy o powadze strony.
9. w kalendarzu środa jest nieczytelna
10.
Tak więc testujcie, piszcie i cieszcie się wytworem wybujałej fantazji Webmastera.
Oczywiście wszelkie sugestie, skargi, zażalenia blablabla plepleple proszę kierować na adres
heh.. fakt.. webaster ma wybujala wyobraznie.. :-)) po czyms takim juz nie chce sie dalej czytac, bo ma sie wrazenie ,ze malo kogo to obchodzi, ze ktos te strone oglada.
11. Ankietka. zenujaca , nieprawdaz?
12. Napis "sekcja kolo" hmm. trzeba duze wybujalej wyobrazni by sie domyslic ,ze chodzi o kolo.
13. czy we5rsja strony jest tak istotna , by ja podawac w title?
14, wiadomosci.. mam rozumiec ,ze stronka nowa.. wiec nic sie nie wydarzylo.. :-))) Nic? No moze istnieje aikio , sekcja kolo, moze maja strone www, moze jakies huczne otwarcie strony? moze chcialoby sie znanemu z wybujalej wyobrazni webmasterowi zajerzec w swoatowe serwisy i dla przyzwoitosc przepisac pare newsow , ot dla zapchanie contentu ?
15. Nie rozumiem sensu logownia sie? Strona ma byc płatna?
16. tu jestes.. no i fajnie , ale po co ?
17. tak z czytej ciekawisci.. czemu panowie z titla pokazuje jedynie czubki głowek? Nie byloby sensowniej sie usmichnac zapraszajco do nowych , przyszlych adeptow? No. ostatecznie mogli stanac tylem..
na koniec wrazenia estetyczne
18. Ponuro.. nie wiem moze to wynik pogody ale stronka robi na mnie smutne wrazenie. Jakby sekcja kolo cwiczyla za kare :-)
oooo!
19. Linkownia.. no i gdzie te linki ? nie chcialo sie ? fantazji zabraklo ?
no dobra.. mowielm ze skrotem.. bo sie spiesze.. pomimo tego ze napis version kluje w oczy ( a co to kogo obchodzi jaka jest version??? ) 3,01-b !! to jako szkielet mozna to uznac. Z biegiem czasu obrosnie to miesem i bedzie jako tako wygladac.. o ile webmaster powstrzyma fantazje.
no i to chyba tyle.. choc mam nieodparete uczucie, ze strona powastal by reklamowac produkty firmy Miro ? No ale pewnie sie myle :-))