1) Aikido w sieci; 2) stronka - opinie
Napisano Ponad rok temu
Dwa grzyby w barszczu:
1) Jestem ciekaw waszej ulubionej strony nt. aikido w sieci ( w Polsce/ na świecie) Co wam się podoba i dlaczego?
2) Prośba o zerkniecie na stronkę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i o opinie. To nowa, udoskonalona(?) strona Warszawskiego Stowarzyszenia Aikido Aikikai sekcja Koło, ale docelowo być może obejmie w końcu całe stowarzyszenie i wszystkie sekcje które się z niej wywodzą. Wszelkie uwagi i oceny będa mile widziane i posłużą przy udoskonalaniu wersji ostatecznej :wink: Wielkie dzięki z góry. poklon
Napisano Ponad rok temu
ulubiona stronka to: aikido.ultra.pl bo to moja sekcja (tzn. ja tam trenuje, trenowalem ) i juz... nie musze byc obiektywny.
Ad.2)
a ta stronka coz: layout i wyglad niezly, calkiem calkiem calkiem, a doglebna ocena to jak sie pojawi na niej jakas tresc. wszystko zalezy od informacji jakie tam beda, od tego jak czesto bedzie aktualizowana.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do obrazkow, to lysina Kaczora wyglada bosko, aczkolwiek musialem sie dlugo przygladac zeby zgadnac jaka technike robi........i nagle odkrycie .....toz to kokyu nage!!!! :peace: A przeciez aikido jest tak bogate w roznorodne techniki :roll:
Poza tym to ten zegar i kompletny kalendarz to jest mocno denerwujace, w koncu to nie Outlook, tylko strona o aikido, nie? Poza tym jest juz data pod napisem aikido aikikai...
Po co jest haslo i nazwa uzytkownika?
Napisano Ponad rok temu
[....]
Poza tym to ten zegar i kompletny kalendarz to jest mocno denerwujace, w koncu to nie Outlook, tylko strona o aikido, nie? Poza tym jest juz data pod napisem aikido aikikai...
[...]
Tak , taki zegar to moze denerwowac - pokazuje ile czasu sie stracilo przesiadujac na tej stronie - a mozna w tym czasie na przyklad trenowac :wink: .
a fajny zegar to jest tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
27 czerwca 2003, a nie czerwiec 27, 2003. Podoba mi sie nawigacja, jest przejrzyscie.
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
1.stronka sie przyznaje do HTML 4.0 nie i tu sie pojawiaja błedy .Tychże jest okolo 150. Malo. Sukces.
2. head kompletnie nic nie mowi ,ze to jest stronka o aikido .
3. Najchetniej mowi o Mambo Open Source Project :-)))))))))) Jakis kurs tanca ? heheheh
4. Lecimy dalej. ... meta name="revisit-after" content="7"> jaki netbot czesze siec z taka czastotliwosci?
5. Kolejna perelka... to na pewno stronka o aikido?
6. Keywordsy tez o tym nic nie mowia.. :-))))))) niezly ubaw!!
no dobra... tyle tytulem wstepu..
7. pierwsze wrazenie jest takie jakby sie znalazl na dworcu kolejowym , gdzie czas i data jest najwazniejsze. dopiero jak sie czlowiek wpatrzy to dostrzeze ukryty napis ,ze koło aikido .
8. We front-txexie zostajemy powitani jakims slangiem.. no moze to i mile dla kumpli ale nie koniecznie dobrze swiadczy o powadze strony.
9. w kalendarzu środa jest nieczytelna
10.
heh.. fakt.. webaster ma wybujala wyobraznie.. :-)) po czyms takim juz nie chce sie dalej czytac, bo ma sie wrazenie ,ze malo kogo to obchodzi, ze ktos te strone oglada.Tak więc testujcie, piszcie i cieszcie się wytworem wybujałej fantazji Webmastera.
Oczywiście wszelkie sugestie, skargi, zażalenia blablabla plepleple proszę kierować na adres
11. Ankietka. zenujaca , nieprawdaz?
12. Napis "sekcja kolo" hmm. trzeba duze wybujalej wyobrazni by sie domyslic ,ze chodzi o kolo.
13. czy we5rsja strony jest tak istotna , by ja podawac w title?
14, wiadomosci.. mam rozumiec ,ze stronka nowa.. wiec nic sie nie wydarzylo.. :-))) Nic? No moze istnieje aikio , sekcja kolo, moze maja strone www, moze jakies huczne otwarcie strony? moze chcialoby sie znanemu z wybujalej wyobrazni webmasterowi zajerzec w swoatowe serwisy i dla przyzwoitosc przepisac pare newsow , ot dla zapchanie contentu ?
15. Nie rozumiem sensu logownia sie? Strona ma byc płatna?
16. tu jestes.. no i fajnie , ale po co ?
17. tak z czytej ciekawisci.. czemu panowie z titla pokazuje jedynie czubki głowek? Nie byloby sensowniej sie usmichnac zapraszajco do nowych , przyszlych adeptow? No. ostatecznie mogli stanac tylem..
na koniec wrazenia estetyczne
18. Ponuro.. nie wiem moze to wynik pogody ale stronka robi na mnie smutne wrazenie. Jakby sekcja kolo cwiczyla za kare :-)
oooo!
19. Linkownia.. no i gdzie te linki ? nie chcialo sie ? fantazji zabraklo ?
no dobra.. mowielm ze skrotem.. bo sie spiesze.. pomimo tego ze napis version kluje w oczy ( a co to kogo obchodzi jaka jest version??? ) 3,01-b !! to jako szkielet mozna to uznac. Z biegiem czasu obrosnie to miesem i bedzie jako tako wygladac.. o ile webmaster powstrzyma fantazje.
no i to chyba tyle.. choc mam nieodparete uczucie, ze strona powastal by reklamowac produkty firmy Miro ? No ale pewnie sie myle :-))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprwde mozna bylo rozdzielic forme od tresci i zrobic design w CSS.
A to dla niewiernych:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ze da sie. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie jest kokyu nage!!! Oni szukają kasy na podłodze
Napisano Ponad rok temu
przeciez to nie kokyu nage - ten zolciutki po lewej robi lysemu kote gaeshi!!!!! tylko ja to widze czy to te dwa zywce wyoszczajom mojom percepcjem....???
Napisano Ponad rok temu
"Pięknie aż fujarka mieknie" ,
gdyby nie Kaczor, którego
"Widok ryja zabija" .
Kaczor musialem :wink: , wybacz.
Pancer
Napisano Ponad rok temu
a jedna z moich ulubionych jest stronka o pingwinach i aikido. gdzies mi sie link zapodzial
Napisano Ponad rok temu
Ja myslalem ze ciagle w Dublinie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.aikido00.prv.pl/ hmm perelka . nic swietego jak widac.
Hehehe - ciekawe co na to Ci co maja adres bez tych dwoch zer...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido a parter
- Ponad rok temu
-
Niepełnosprawni i aikido
- Ponad rok temu
-
Aiki-ken a koryu
- Ponad rok temu
-
Aiki-budo a aikido
- Ponad rok temu
-
relacja uczeń- mistrz A.D. 2003
- Ponad rok temu
-
Marian Osiński ?
- Ponad rok temu
-
Czym jest aikido?
- Ponad rok temu
-
Bez litości...
- Ponad rok temu
-
Trening Zalozyciela aikido
- Ponad rok temu
-
czy tylko ja mam mieszane uczucia po lekturze tego wywiadu?
- Ponad rok temu