Noże w Łodzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo pomysl jest niezly ogolnie.
Napisano Ponad rok temu
ale czy propozycja dotyczy tylko tych co bawia sie nozami :wink: czy wogole uczestnikow forum z Lodzi?
Nie chodzi mi o żadne style walki, treningi, sposoby walki nożem itp. - to zdecydowanie nie. Dałem to w tym dziale, gdyż miło byłoby pogadać przy piwku O NOŻACH jako takich. Może i coś przy okazji pooglądać. Spokojne spotkanie z tematem przewodnim "Nóż w domu i w zagrodzie" - to wszystko :wink:
Napisano Ponad rok temu
Black
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale się będzie działo :balisong: :balisong: :balisong:
Oby nie doszło faktycznie do :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire:
...bo po :drinking: :drinking: :drinking: ... wszystko możliwe, a najbardziej chyba (mam nadzieję )prawdopodobne jest :blus: :blus: :blus: ...........................
Sesja w toku, ale każdy termin dobry, rzucam wszystko i jestem...
Byle nie w tą sobotę :twisted:
Pozdrawiam serdecznie łódzkich maniaków
Idę się obmyć ze śliny (przyszła mi do łba Twoja Sebenza Piter... pochwalisz się?!)
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
21.06.20003 (sobota) w godzinach popoludniowych, np 16:00. Gdzies na otwartym powietrzu, wiadomo - cieplo jest. Ogrodki na Piotrkowskiej mnie osobiscie odpadaja bo w tych godzinach bedzie tam przegeszczenie. Jesli ma to byc jakis nMcDonald, to piwko(czy tylko? 8) ) zawsze mozna przemycic Oczywiscie zartuje. Jakie sa wasze propozycje?
Napisano Ponad rok temu
Sobota może być
pozdrawiam,
Dom
Napisano Ponad rok temu
McDonald to może jednak rzeczywiście nie tym razem...
Obstawiałbym jakieś raczej zaciszne miejscko... Parczek? Piwko i resztę w garść, oświetlenie dobre, towarzystwo będzie z pewnością omijać nas z daleka, a może przy okazji jacyś niemili chuligani zechcą się z nami popróbować... 8) :twisted:
Pozdrawiam
Mithr
Napisano Ponad rok temu
A może jednak gdzieś blisko wodopoju?
Aha i jeszcze: czy w grę wchodzi giełda (przegląd) sprzętu i umiejętności czy tylko pogadanie. Bo po tym co czytam na forum, to wydaje mi się, kurcze, że nie będzie się za bardzo czym pochwalić...
Zobaczymy.
Pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmuj się, przy Piterze wszyscy wymiękają. I to pewnie nie tylko w Łodzi :roll: ...
A w ogóle to przecierz nie o to chodzi przede wszystkim. Pogadajmy, zobaczmy się, może coś się urodzi.
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Do soboty.
Pozdrawiam,
DomR
Napisano Ponad rok temu
Moze taki Plac Dabrowskiego obfity w rozlegle "ogrodki" o tej porze roku?
Napisano Ponad rok temu
DomR
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Plac jest ok. W razie czego zawsze możemy się przenieść w jeszcze bardziej zaciszne miejsce pod drzewkami...
Pozdr
Mithr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Neck? What da heck?
- Ponad rok temu
-
gdzie dostanę atrapy noży ??
- Ponad rok temu
-